Καλύτερη καθ΄όλη την διάρκεια του αγώνα ήταν η ΑΕΛ απέναντι στον  Ολυμπιακό Βόλου στην δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της  Β΄εθνικής, ωστόσο οι δύο ομάδες πήραν από ένα βαθμό κι έμειναν στο 1 -  1.

Παρουσία αρκετού κόσμου διεξήχθη το παιχνίδι στο Στάδιο Αλκαζάρ, όπου  η ΑΕΛ υποδέχθηκε τον Ολυμπιακό Βόλου.

Ανάμεσα στους πολλούς φιλάθλους ήταν και ο Πρόεδρος και μεγαλομέτοχος  της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, όπως και οι παίκτες της ανδρικής ομάδας  Σεμπάστιαν Ναγιάρ και Μπάρι Πάτο.

Το συγκρότημα του Αχιλλέα Μαστοροδήμου παρουσιάστηκε έτοιμο για την  πρεμιέρα, καθώς στην πρώτη αγωνιστική η ΑΕΛ είχε ρεπό και έπαιξε ωραίο  ποδόσφαιρο τόσο στο πρώτο μέρος όσο και στην επανάληψη, ενώ όπως  αποδεικνύουν και οι φάσεις του αγώνα, αδικούνται οι «βυσσινί» από το  τελικό αποτέλεσμα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και πήραν προβάδισμα μόλις  στο 2ο λεπτό με σουτ της Μπούμπα από πλάγια θέση και αριστερά, ενώ ο  Ολυμπιακός Βόλου έφθασε στην ισοφάριση του σκορ και το 1 - 1, με την  κεφαλιά της Οικονόμου μετά από την εκτέλεση κόρνερ της Γάτσιου στο 14ο  λεπτό. Πριν από την ανάπαυλα του ημιχρόνου, οι παίκτριες του Αχιλλέα  Μαστοροδήμου απείλησαν δύο φορές κι έφθασαν κοντά στο γκολ, όμως οι  Σιμούλη (18') και Γαγάρα (36') σημάδεψαν το οριζόντιο δοκάρι της  εστίας της Χατζηλαζάρου.

Στην επανάληψη τώρα, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να μπουν και πάλι στο  σκορ, όμως οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να κρατήσουν το σκορ, με το 1 -  1 να είναι και το τελικό αποτέλεσμα στο σημερινό παιχνίδι στο Στάδιο  Αλκαζάρ.

ΑΕΛ (Αχιλλέας Μαστοροδήμος): Νάση, Κούκου, Βοϊκλή (62΄Ακριβούλη),  Ρήγα, Σωτηριάδη, Πουρλιώτη, Γαγάρα, Λόγγου, Χριστοφορίδη, Σιμούλη,  Μπούμπα (46΄ Σαχναζαριάν).

Βόλος 2004 (Αντώνης Δαλούκας): Χατζηλαζάρου, Γουγούση, Οικονόμου,  Αλεξοπούλου, Παπασακελλαρίου, Αβματόλι, Γάτσιου, Γρηγοριάδη (41΄λ.τ  Σύρμου), Πούλιου, Σταμοπούλου, Κορωναίου (37΄λ.τ Καλαμπούκα).

Διαιτητής του αγώνα ήταν η κα Αμανατίδου και είχε βοηθούς τους κ.  Παγώνη και κα Αλμπανίδου από τον Σύνδεσμο Μακεδονίας.

Μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησε τραπέζι στην Ψησταριά "ΝΤΑΛΑΚΑΣ"  στη Νεάπολη, μία ευγενική προσφορά του καταστήματος, μία ακόμα τοπική  επιχείρηση η οποία δείχνει έμπρακτα την εμπιστοσύνη της στην Γυναικεία  ομάδα ποδοσφαίρου.

Η Διοίκηση της ΑΕΛ ευχαριστεί θερμά τον κόσμο που βρέθηκε στο Αλκαζάρ  και ειδικά τον σύνδεσμο φιλάθλων MONSTERS, όπως και όλους τους  συντελεστές που βοήθησαν για τη πραγματοποίηση του αγώνα.

-Τη EUROPA SECURITY

-Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών (παράρτημα Λάρισας)

-Τον κ. Βαγγέλη Ρωμανό