Γρήγορα ταξίδεψε και στη γειτονική Ιταλία η είδηση του ξαφνικού θανάτου του Δημήτρη Μόρα, χώρα στην οποία αγωνίζεται εδώ και χρόνια ο αδελφός του, Βαγγέλης. 

Ο διεθνής αμυντικός δέχθηκε τα συλλυπητήρια από την ομάδα του, την Ελλάς Βερόνα, η οποία μάλιστα γνωστοποίησε ότι στον επόμενο φιλικό αγώνα της ομάδας οι παίκτες θα αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια, ενώ πριν από τη σέντρα θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή. O Βαγγέλης Μόρας φοράει τη φανέλα της Βερόνα από το 2012.

Τα συλλυπητήριά της στον Βαγγέλη Μόρα για τον χαμό του αδελφού του εξέφρασε και η Ιταλική Λίγκα, με την Serie Α να στέλνει μήνυμα μέσω Twitter στον ποδοσφαιριστή πως "είμαστε κοντά σου, κουράγιο!".

Συλλυπητήρια εξέφρασε στο πλαίσιο της ευγενούς άμιλλας και μία άλλη ομάδα της Ιταλίας, η Σαμπντόρια, στην οποία σημειώνεται πως δεν έχει αγωνιστεί ο Βαγγέλης Μόρας. 

Τον Βαγγέλη Μόρα δεν ξέχασε ούτε η ομάδα στην οποία αγωνίστηκε στην Ελλάδα, η ΑΕΚ, καθώς με μήνυμά της στο Facebook η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ εκφράζει τη συμπαράστασή της στον Λαρισαίο ποδοσφαιριστή.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εκφράζει τα βαθιά συλλυπητήριά της στον Βαγγέλη Μόρα για την απώλεια του αδερφού του, Δημήτρη. Βαγγέλη, είμαστε στο πλευρό σου!

Posted by AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ on Saturday, July 18, 2015

Το ίδιο έπραξε και η Εθνική Ελλάδος, τη φανέλα της οποίας ο Μόρας έχει φορέσει 22 φορές. 

Συλλυπητήρια από όλους μας στον Βαγγέλη Μόρα για την απώλεια του αδερφού του, Δημήτρη.

Posted by ΕΛΛΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ (GREECE NATIONAL TEAM) on Saturday, July 18, 2015