Συγχαρητήρια στην ΑΕΛ για τη νίκη επί του Ηρακλή στο Καυτατζόγλειο και την επακόλουθη είσοδο στα play off για την άνοδο στη Super League έδωσε η ΠΑΕ Τύρναβος

Η έτερη ομάδα του Νομού Λάρισας έδωσε συγχαρητήρια στους "βυσσινί", σημειώνοντας πως η νίκη επί του Ηρακλή "δείχνει για άλλη μία φορά τη δυναμική αυτής της ομάδας". 

Παράλληλα, η ΠΑΕ Τύρναβος έδωσε συγχαρητήρια και στους διαιτητές του αγώνα της ομάδας κόντρα στον Εθνικό Σερρών για την "άψογη" διαιτησία. 

Υπενθυμίζεται πως με τη χθεσινή του νίκη ο Τύρναβος θα αγωνιστεί στα play out.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της ΠΑΕ:

Η Π.Α.Ε. ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 συγχαίρει την Α.Ε.Λ. για την επικράτησή της την τελευταία αγωνιστική μέσα στο Καυτανζόγλειο απέναντι στον αήττητο Ηρακλή.

Η είσοδος της Α.Ε.Λ. στα play off αποδεικνύει για ακόμα μια φορά τη δυναμική αυτής της ομάδας. Σύσσωμη η οικογένεια του Τυρνάβου εύχεται καλή τύχη στην ομάδα της Α.Ε.Λ. στα play off και να πετύχει το στόχο της ανόδου.

Η Π.Α.Ε ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 συγχαίρει τους διαιτητές για την άψογη και δίκαιη διατησία που επέδειξαν στον αγώνα με τον Εθνικό Σερρών. Σε ένα κρίσιμο παιχνίδι ο κ. Ζαραβινός συνδέσμου Αθηνών και οι κ.κ. Φωτόπουλος συνδέσμου Αθηνών, Κασσαβέτης συνδέσμου Αιτ/νας και Παπαδόπουλος συνδέσμου Μακεδονίας διαχειρίστηκαν άψογα τον αγώνα σφυρίζοντας ακριβοδίκαια.