Συγχαρητήρια ανακοίνωση προς την ΕΟΚ και τους παίκτες της εθνικής εφήβων που χθες κατέκτησαν το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπάσκετ έστειλε η ΚΑΕ ΑΕΛ. Η ανακοίνωση:

Αγαπητοί Κύριοι,

Με χαρά και συγκίνηση, παρακολουθήσαμε την προσπάθεια της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ Εφήβων να στέφεται με απόλυτη επιτυχία και να καταλήγει στην κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Ο τίτλος μας γεμίζει με υπερηφάνεια τόσο ως Έλληνες όσο και ως μέλη της οικογένειας του Ελληνικού Αθλητισμού και του αθλήματος του μπάσκετ.

Η διοίκηση του Φίλαθλου Σωματείου «Αθλητική Ένωση Λάρισας – Α.Ε.Λ» καθώς και η Διοικούσα Επιτροπή της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΛ θα ήθελε να εκφράσει τα θερμά της συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη της Εθνικής Ομάδας για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου, όπως και στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης για τη μεγάλη αυτή επιτυχία αλλά και για την υψηλού επιπέδου διοργάνωση των Αγώνων.

Ευχή όλων μας είναι οι επιτυχίες του Ελληνικού Μπάσκετ να συνεχιστούν στο διηνεκές και η σκληρή δουλειά να έχει τα επιθυμητά, ατομικά και συλλογικά, αποτελέσματα τόσο για το ίδιο το άθλημα όσο και για την ελληνική κοινωνία.

Από την πλευρά μας, δηλώνουμε και παραμένουμε πάντα αρωγοί σε κάθε προσπάθειά σας για την επίτευξη των μελλοντικών στόχων που θα επιφέρουν θετικό αντίκτυπο στο στερέωμα του Ελληνικού Αθλητισμού και κατ' επέκταση στη Χώρα και το Έθνος.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                     Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

ΝΙΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ                                      ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑΚΑΣ