Ο Γιώργος Γκαλίτσιος αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς έλυσε τη συνεργασία του με τη Λόκερεν.

Ο Λαρισαίος αμυντικός, Γιώργος Γκαλίτσιος, είναι ο παίκτης που είναι πιθανό να καλύψει το κενό που υπάρχει στον ΠΑΟΚ στο δεξί άκρο της άμυνας του. Σύμφωνα με τη εφημερίδα «Metrosport», ο Ιγκόρ Τουντορ μετά το «κόψιμο» των Ρατς, Γκολάσα και Μάρτενς και Περέιρα, Νομπόα έχει ξεκινήσει τις εισηγήσεις του για να αποπληρωθούν τα κενά και ο 29χρονος μπακ της Λόκερερν είναι ένας από τους παίκτες που προτάθηκαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στα γνωστά, εδώ και αρκετές μέρες, «θέλω» του έχει προστεθεί και η άποψη ότι πρέπει η ομάδα να αποκτήσει ένα δεξί μπακ με εμπειρία. Το θέμα έχει ήδη αρχίσει να συζητιέται σε επίπεδο κορυφής στον ΠΑΟΚ και ένα από τα ονόματα που εξετάζονται σοβαρά είναι και αυτό του Γιώργου Γκαλίτσιου. Υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία που στρέφουν τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να ασχοληθούν σοβαρά με την περίπτωσή του: -Έχει μείνει ελεύθερος από τη Λόκερεν με την οποία για τέσσερα χρόνια έκανε μία καριέρα, αν μη τι άλλο αξιομνημόνευτη. Έπαιξε συνολικά σε 139 ματς (σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη) και βοήθησε να κατακτήσει δύο Κύπελλα (το 2012 και το 2014). Έχει συνυπάρξει για τρία χρόνια με τον Ιβάν Λέκο στην βελγική ομάδα και ο βοηθός προπονητή του ΠΑΟΚ έχει πολύ καλή άποψη για τον χαρακτήρα του, τον επαγγελματισμό του και τη σταθερή απόδοση στο παιχνίδι του.

Επιπλέον, έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί και ως αριστερό μπακ, κάτι που στον τωρινό ΠΑΟΚ μετά και το «κόψιμο» του Ρατς είναι απαραίτητο. Βέβαια, μελετώνται και άλλες περιπτώσεις και μέσα στις επόμενες μέρες θα φανεί που στρέφεται ο Δικέφαλος.