Μια σημαντική νίκη, που διατηρεί την ελπίδα εισόδου στα πλέι - οφ, πέτυχε η ΑΕΛ επί του Φωκικού στην Άμφισσα όπου επικράτησε του Φωκικού με 1-0.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με εξαιρετικό ρυθμό, μια και στα πρώτα λεπτά, οι δύο ομάδες έδειξαν πως δεν είχαν το… νου τους στην άμυνα. Ο Φωκικός ήταν αυτός που έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με το… καλησπέρα, μια και το σουτ του Γεωργουσόπουλου σταμάτησε στο δοκάρι μόλις στο 5ο λεπτό, ενώ στο 19’ ο Πίντο… ισοφάρισε τα δοκάρια για την Λάρισα, όταν μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι, αλλά στη δεύτερη… προσπάθειά του, ο Αμουτζάκης μπλόκαρε.

Μάλιστα, στο 37’ η ΑΕΛ είχε δεύτερο δοκάρι, αυτή την φορά με τον Νεμπεγλέρα, ο οποίος είδε το σουτ που επιχείρησε μέσα από την περιοχή, βρήκε στο δοκάρι. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν στην πρώτη τους… επίσκεψη στα καρέ του Φωκικού, στο δεύτερο ημίχρονο, μια και στο 51’ ο Ελιομάρ με πλασέ, μέσα από την περιοχή, έκανε το 1-0.

ΦΩΚΙΚΟΣ (Αχιλλέας Μανέτας): Αμουτζάκης, Καντούτσης (81' Ντούνης), Μπολμποσιάν (77' Ντάφλας), Γεωργουσόπουλος, Ευαγγελιδάκης, Μαρκάκης, Ζαχαρόπουλος, Χαλιώτης, Πολυχρονάκης (69' Ντάμπος), Κασνέτση, Χαντάκιας.

ΑΕΛ (Σούλης Παπαδόπουλος): Αποστολίδης, Καρανίκας, Σαρακατσάνος, Δεληζήσης, Κοντοδήμος, Μελισσάς, Νεμπεγλέρας, Ελιομάρ (89' Γιάντσης), Πίντο (71' Ρίστοβιτς), Μπόγιοβιτς, Σέρτζιο (92' Φλεριβάλ).