Μεταγραφών συνέχεια για την ΑΕΛ που το πρωί της Τρίτης ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Σουλιώτη

Πρόκειται για 20χρονο κεντρικό αμυντικό που την περασμένη σεζόν είχε 19 συμμετοχές με την ομάδα του Τυρνάβου σε Football League και Κύπελλο.

Ο ύψους 1,93 μ. παίκτης υπέγραψε με τους "βυσσινί" συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας.

Ακόμα, η ΑΕΛ ανακοίνωσε την απόκτηση των Πατινιώτη και Χάμου: 

1. Δημήτριο Σουλιώτη, 20 ετών, κεντρικό αμυντικό, με ύψος 1,94, με συμβόλαιο 4 ετών, που την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε στην ΠΑΕ Τύρναβος και ήταν βασικό στέλεχος στο δεύτερο μισό της περιόδου, με διαφορετικές απολαβές για την FootballLeague και την SuperLeague.  Η ΠΑΕ ΑΕΛ θέλει να ευχαριστήσει προσωπικά για αυτή τη μεταγραφή τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Τύρναβος κ. Βασίλη Μπρέζα.

2. Σωτήριο Χάμο, 22ετών, αμυντικό χαφ, με ύψος 1,87, με συμβόλαιο 3 ετών, που την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε στον Οικονόμο Τσαριτσάνης,με διαφορετικές απολαβές για την FootballLeague και την SuperLeague. Η ΠΑΕ ΑΕΛ ευχαριστεί για τη μεταγραφή το Δ.Σ. του Οικονόμου Τσαριτσάνης.

3. Αθανάσιο Πατινιώτη, 21 ετών, αριστερό περιφερειακό και εσωτερικό επιτελικό μέσο, με ύψος 1,77, με συμβόλαιο 3 ετών, που την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε στην ΠΑΕ Παναχαϊκή, στην οποία είχε μεταγραφεί από την ΠΑΕ ΑΕΛ με αγορά και είχε υπογράψει συμβόλαιο 4 ετών.