Σήμερα θα αποφασιστεί, εκτός απροόπτου, το μέλλον των ομάδων που θα συμμετάσχουν του χρόνου στη Football League, με τον Τύρναβο να συγκαταλέγεται στις ομάδες που ενδέχεται να γλιτώσει τον υποβιβασμό στη Γ' Εθνική.

Στο ΔΣ της ΕΠΟ που συνεδριάζει σήμερα θα αποφασίσει τελικά για το πόσες ομάδες θα συμμετέχουν στη Football League της νέας περιόδου. Η προκήρυξη της κατηγορίας προβλέπει τη διεξαγωγή πρωταθλήματος με 20 ομάδες τη σεζόν 2015-16. Μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων, ο αριθμός αυτός δεν συμπληρώνεται, καθώς οι Νίκη Βόλου και ΟΦΗ θα αγωνιστούν απευθείας στη Γ’ Εθνική, όπως ενημέρωσαν επίσημα, ενώ τον ίδιο δρόμο ίσως ακολουθήσει και ο Εργοτέλης. Στη συνεδρίαση του ΔΣ της Football League της Δευτέρας (22/6) υπήρξε η πρόταση να παραμείνει η κατηγορία και τη νέα σεζόν με 28 ομάδες, οπότε καμία ομάδα δεν θα υποβιβαστεί από τα πλέι άουτ, ενώ θα ανέβουν και οι δευτεραθλητές της Γ’ Εθνικής.

Η πρόταση αυτή, που έγινε από την Επισκοπή, δύσκολα θα γίνει δεκτή από την ΕΠΟ, με την Ομοσπονδία όμως να καλείται να πάρει μια απόφαση για τη μορφή που θα έχει η Football League τη νέα σεζόν.