Σε "μπελάδες" για πρώτη φορά φέτος μπήκε η ΑΕΛ, καθώς μετά την αποτυχία της να κερδίσει στην Καρδίτσα χθες έδωσε την ευκαιρία στον ΑΟ Τρίκαλα που αύριο αγωνίζεται με τη Λαμία στην έδρα του να περάσει στην κορυφή της βαθμολογίας, αφήνοντας τους "βυσσινί" στο -1. 

Και σαν να μην έφτανε αυτό, την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου η ΑΕΛ υποδέχεται τον ΑΟ Τρίκαλα στο AEL FC ARENA, σε αγώνα που έχει γίνει ντέρμπι κορυφής. Σε περίπτωση που ο ΑΟΤ καταφέρει να μην χάσει από τους "βυσσινί", που χθες στην Καρδίτσα είχαν καλή απόδοση, τότε θα κάνει Χριστούγεννα στην κορυφή. 

Την Κυριακή λοιπόν το γήπεδο αναμένεται να "βουλιάξει" από κόσμο, ενώ όσοι δεν θέλουν να πάνε λόγω κρύου, υπάρχει και τηλεοπτική κάλυψη από τον ΟΤΕ στις 18:00.

"Εξηγήσεις" από Κούγια

Στο μεταξύ, πιο προβληματισμένος από όλους είναι ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Αλέξης Κούγιας, κάτι που δεν έκρυψε. Μετά το ματς πήγε στα αποδυτήρια και μίλησε στους παίκτες, ζητώντας τους "εξηγήσεις" για το αποτέλεσμα, αν και αναγνώρισε την καλή εμφάνιση που έκαναν. Ωστόσο, τους επισήμανε πως την Κυριακή κόντρα στον ΑΟΤ έχουν την ευκαιρία να διορθώσουν τη ζημιά και να επιστρέψουν στην κορυφή, εφόσον κερδίσουν στο ντέρμπι.