Με μεγάλες προσδοκίες ξεκινά τη νέα χρονιά η ΑΕΛ, η οποία στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της Football League υποδέχεται τη Λαμία στο AEL FC ARENA σήμερα στις 6 το απόγευμα (OTE Sport 8 HD).

Οι «βυσσινί» θέλουν να «εξαργυρώσουν» την καλή προετοιμασία και τα 11 αήττητα φιλικά κερδίζοντας και το πρώτο επίσημο ματς και αποδεικνύοντας πως είναι το φαβορί για την άνοδο, στόχος που έχει ορίσει ο νέος μεγαλομέτοχος Αλέξης Κούγιας. Ο Ράτκο Ντόστανιτς υπολογίζει όλους τους παίκτες πλην των τιμωρημένων από πέρυσι Καμπλιώνη και Μπανούση και αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με επιθετικό 4-3-3. Από την άλλη, η Λαμία, που πέρυσι έχασε την είσοδο στα play off ανόδου από την ΑΕΛ, έχει και αυτή τιμωρημένους τους Κοντέων και Θαναηλάκη, ενώ αμφίβολος είναι και ο Πίντο, καθώς ακόμα είναι πίσω σε φυσική κατάσταση.

Οι παίκτες και η διοίκηση της ΑΕΛ, πάντως, περιμένουν ένα σχεδόν γεμάτο ARENA την πρώτη αγωνιστική, δεδομένου ότι η νέα ομάδα αποπνέει υγεία μέχρι στιγμής, ενώ το γήπεδο αυτό καθ’ εαυτό προσελκύει τους φιλάθλους να το επισκεφθούν. Τα εισιτήρια κοστολογούνται στα 5 και 10 ευρώ, ενώ και τη μέρα του αγώνα θα συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, με την προπώλησή τους μέχρι σήμερα να έχει ξεπεράσει τα 1.000.

Ντόστανιτς: «Πιστεύω στην ομάδα μου»

Αισιόδοξος για την πορεία της ΑΕΛ στο νέο πρωτάθλημα εμφανίστηκε ο Ράτκο Ντόστανιτς, εκφράζοντας παράλληλα την ικανοποίησή του από τη ζωή στη Λάρισα και την προετοιμασία της ομάδας. Χαρακτηριστικά όσα ανέφερε:

«Πιστεύω πολύ στην ομάδα που έχει χτιστεί εδώ και δύο μήνες. Η ομάδα είναι και δυνατή αθλητικά, αλλά έχει και ποιότητα. Καλά τα φιλικά, αλλά γνωρίζουμε πως το πρωτάθλημα είναι διαφορετικό. Όλα τα παιχνίδια τα περιμένω δύσκολα, είτε παίζουμε με ομάδες που έχουν υψηλούς στόχους είτε με εκείνες που θα παλεύουν για να σωθούν. Θεωρώ ότι υπάρχουν πολλοί δυνατοί αντίπαλοι, όπως οι Απόλλων Σμύρνης, Κέρκυρα, Ολυμπιακός Βόλου, πιθανόν να είναι και η Λαμία ή και κάποια έκπληξη. Ωστόσο, πάνω απ' όλα είναι η δική μας ομάδα».