Πίσω στη Σερβία όπου αγωνιζόταν και στο παρελθόν πήγε ο Ελιομάρ της ΑΕΛ, όπως ανακοινώθηκε σήμερα. Έπειτα από έναν χρόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα ο Ελιομάρ Κορέια Σίλβα επιστρέφει στη Σερβία για λογαριασμό της πρώην ομάδας του, της Γιαβόρ. Ο 27χρονος Βραζιλιάνος μέσος είχε 19 συμμετοχές και 2 τέρματα με την ΑΕΛ στο δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς που ολοκληρώθηκε, καθώς είχε αποκτηθεί τον Ιανουάριο, ενώ στο πρώτο μισό έπαιξε σε 11 αγώνες πρωταθλήματος με τον Πιερικό και σκόραρε μία φορά.

"Γλυκοκοιτάζει" Αποστολίδη η Λαμία

Στη Λαμία πλησιάζει ένας από τους διακριθέντες παίκτες της ΑΕΛ την περασμένη χρονιά, αφού η ομάδα της Φθιώτιδας έχει προσεγγίσει τον βασικό τερματοφύλακα των «βυσσινί», Μανώλη Αποστολίδη.

Ο 32χρονος άσος είχε γεμάτη χρονιά με τη φανέλα της ΑΕΛ, με τους φιλάθλους να θυμούνται αρκετές σπουδαίες αποκρούσεις που έκανε σε αγώνες της Football League, ωστόσο φαίνεται πως πολύ δύσκολα θα παραμείνει στη Λάρισα. Μέσα στην διοικητική αστάθεια με την πώληση της ΑΕΛ, η Λαμία θέλει να «χτυπήσει» γρήγορα τον Αποστολίδη κάνοντάς τον δικό της. Ο Αποστολίδης δεν είναι ο μόνος τερματοφύλακας που εξετάζει η Λαμία για να την επόμενη σεζόν, καθώς οι σκάουτερ της ομάδας έχουν στη λίστα τους και τον Γεννάδιο Ξενοδόχοφ.

Υπενθυμίζεται πως από την ΑΕΛ αποχώρησε ήδη ο Καρανίκας, ο οποίος θα αγωνίζεται εφεξής στον ΠΑΣ Γιάννινα.