Απόλυτη αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΛ λίγες ώρες πριν τον αγώνα για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League κόντρα στον Εργοτέλη σήμερα στις 6 το απόγευμα στο AEL FC ARENA.

Οι «βυσσινί» μετά τις εμφατικές νίκες απέναντι σε Λαμία και Πανελευσινιακό, αλλά και την δύσκολη νίκη στην έδρα του Παναιγιάλειου, οδηγούν την «κούρσα» στην βαθμολογία και θέλουν να παραμείνουν στην κορυφή ως η μόνη ομάδα με το απόλυτο των βαθμών. Για να συμβεί αυτό, η ομάδα του Ράτκο Ντόστανιτς καλείται να κερδίσει και τον Εργοτέλη, έναν αντίπαλο… από τα παλιά, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στη Super League και πάλεψε μέχρι τέλους την παραμονή του στην κατηγορία. Φέτος έχει ίδιο στόχο με την ΑΕΛ, παρόλο που τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα τον δείχνουν στη μέση της βαθμολογίας, γι’ αυτό και οι Κρητικοί έρχονται για το «διπλό» στο ARENA και αναμένεται να βάλουν δύσκολα στους παίκτες της ΑΕΛ.

Ο Εργοτέλης έρχεται με δύο απουσίες στη Λάρισα, καθώς ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε μέσα στην εβδομάδα ο Αχμέντ Καμαρά, όπως και ο Ζαν Κούρτι. Από την άλλη, ο Ράτκο Ντόστανιτς μετρά για πρώτη φορά μόλις μία απουσία, αυτή του Βασίλη Κουτσιανικούλη, ο οποίος υπέστη υποτροπή στο Αίγιο και θα χάσει τον αγώνα του Σαββάτου. Αναστασόπουλος, Μπουντόπουλος και Ναγιάρ, όμως, ξεπέρασαν τα προβλήματά τους και θα βρίσκονται στην αποστολή, ενώ αναμένεται αν όχι όλοι τους, να χρησιμοποιηθεί έστω σαν αλλαγή ο Μπουντόπουλος, ο οποίος μέχρι στιγμής αποτελεί από τους πιο επικίνδυνους επιθετικά παίκτες της ΑΕΛ.

Φυσικά, παίκτες και διοίκηση αναμένουν και πάλι μία μεγάλη προσέλευση από τον κόσμο στο AEL FC ARENA, προκειμένου να δώσουν ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στην ομάδα ώστε να πάρει τελικά τους 3 βαθμούς κόντρα στον δυσκολότερο βάσει ιστορίας αντίπαλο μέχρι στιγμής.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί μέχρι και την ώρα έναρξης του αγώνα στα εκδοτήρια του ARENA.