Έβαλαν τα σορτσάκια και έπαιξαν ποδόσφαιρο για αξιόλογο σκοπό παλαίμαχοι και διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ στο AEL FC ARENA όπου οι 50 και πλέον φίλαθλοι που βρέθηκαν για να στηρίξουν και παρακολουθήσουν μεγάλες δόξες του παρελθόντος στο χορτάρι για μία ακόμη φορά έμειναν ικανοποιημένοι από το θέαμα που τους προσφέρθηκε.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε για την ενίσχυση κοινωνικών δομών άμεσης αντιμετώπισης της φτώχειας του Δήμου Λαρισαίων με την διοίκηση των “βυσσινί” να δείχνει με αυτό το τρόπο την έμπρακτη υποστήριξη της σε άπορους Λαρισαίους που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα διαβίωσης.

Το κλίμα όπως είναι λογικό ήταν αν μη τι άλλο ευχάριστο καθώς αρκετοί παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές ανάμεσα τους οι Βαλαώρας, Βουτυρίτσας, Κολομητρούσης, αλλά και οι Κατσάρας, Τσακμακίδης, Κυπαρίσσης είχαν την ευκαιρία να αναμετρηθούν, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξη Κούγια να κλέβει τη παράσταση με την παρουσία του ως αμυντικός χαφ στην ομάδα της ΠΑΕ. Μάλιστα ένα τράβηγμα στο δεξί πόδι τον ανάγκασε να βγει εκτός αναμέτρησης λόγω αναγκαστικού τραυματισμού.

Στα αγωνιστικά για την ομάδα των παλαιμάχων με ωραίο σουτ άνοιξε το σκορ ο Μάρκος Βιλανάκης, με τον Θωμά Κυπαρίσση με μια χαρακτηριστική κίνηση μέσα από τη μεγάλη περιοχή και σουτ στην συνέχεια να φέρνει το ματς στα ίσα. Το 1-1 ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Θωμάς Κυπαρίσσης έβαλε εκ νέου μπροστά στο σκορ την ομάδα του με ένα ασύλληπτο σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, με την μπάλα να καρφώνεται στο αριστερό παράθυρο του Ζεϊμπέκη.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μάρκος Βιλανάκης με ένα προσωπικό τέρμα πριν τη λήξη της αναμέτρησης (2-2).

larissasportnews.gr (Γ. Σιώχας)