Τις… διαφορές τους, αλλά σε φιλικό κλίμα, θα λύσουν στις 6 το απόγευμα της Τετάρτης 25 Φεβρουαρίου, ΑΕΛ και Τύρναβος στην εμβόλιμη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο γηπεδούχος Τύρναβος χρειάζεται τη νίκη για να νιώθει πιο σίγουρος όσον αφορά την παραμονή του, και η ΑΕΛ θα διεκδικήσει τους τρεις βαθμούς ώστε να κυνηγήσει κάθε ελπίδα για την Τρίτη θέση.

Η 19άδα του Τυρνάβου 

Ο τεχνικός της ομάδας του Τυρνάβου, Απόστολος Χαραλαμπίδης, επέλεξε 19 παίκτες για την αποστολή του αγώνα, οι οποίοι είναι οι εξής: Πρίφτης, Ντάλλας, Καραμανλής, Κισκαμπάνης, Σουλιώτης, Λαμπρόπουλος, Παληγεώργος, Στεργιανός, Χαλούλος, Νταντίδης, Ιβανίδης, Μιλουτίνοβιτς, Παπασάββας, Ποκόνγκ, Γεωργίου, Ότα, Αλεξίου, Δημητρίου και Εμμανουήλ. Εκτός αποστολής έμειναν οι Εμάνουελ Μπιλά και Δημήτρης Γκούρτσας, όπως επίσης και ο τιμωρημένος Τάσος Κυριάκος.

ΑΕΛ

Αποστολίδης, Πατσιογεώργος, Καρανίκας, Ζαχαράκης, Σαρακατσάνος, Δεληζήσης, Μελισσάς, Κοντοδήμος, Μπανούσης, Νεμπεγλέρας, Φλεριβάλ, Περίκο, Γιάντσης, Ελιομάρ, Ενγκεσάν, Σερτζίνιο, Ρίστοβιτς, Πίντο, Μπόγιοβιτς, Παπαγιάννης, Μπαλασάκης, Σταθάκης, Κουρτσεσιώτης, Λύρας, Παμλίδης θα είναι παρόντες στο Στάδιο Αλκαζάρ, όπου και ο προπονητής θα ανακοινώσει τη δεκαοκτάδα που θα παραταχθεί στον αγώνα με τον Τύρναβο. 

Διαιτητής

Ο Κωνσταντίνος Κοτσάνης από τον Σύνδεσμο Δράμας κλήθηκε να σφυρίξει την  αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Τύρναβο στο Στάδιο Αλκαζάρ. Βοηθοί του θα είναι ο Ελευθέριος Καραλής από τον σύνδεσμο Ηπείρου και ο Γεώργιος Γεωργάκης επίσης από το σύνδεσμο Ηπείρου. Τέταρτος θα είναι ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης από την Ένωση Ηπείρου και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Χαράλαμπος Κωστούδης από την Ε.Π.Σ. Μακεδονίας.

Βόρειος Όμιλος

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

15:00 Λαμία-Αναγέννηση Καρδίτσας

15:00 Ζάκυνθος-Εθνικός Σερρών

15:00 Ηρακλής-Φωκικός

16:00 Ολυμπιακός Βόλου-Πιερικός OTE Sport 5 HD

18:00 Τύρναβος-ΑΕΛ OTE Sport 4 HD

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

15:00 Αιγινιακός-Αγροτικός Αστέρας

Βαθμολογία 

1. Ηρακλής 42

2. Λαμία 35

3. Ζάκυνθος 30                                                

4. Ολυμπιακός Βόλου 29

5. ΑΕΛ 27 

6. Αιγινιακός 22

7. Πιερικός 22

8. Τύρναβος 20

9. Αναγέννηση Καρδίτσας 19

10. Αγροτικός Αστέρας 18                    

11. Απόλλων Καλαμαριάς 15

12. Εθνικός Σερρών 11

13. Φωκικός 9