Αυτοκριτική μετά την πρώτη απώλεια βαθμών έκανε στη συνέντευξη Τύπου ο Ράτκο Ντόστανιτς. Ο προπονητής της ΑΕΛ αναγνώρισε πως οι "βυσσινί" "δεν ήταν αυτοί που έπρεπε" στη Ριζούπολη, γι' αυτό και δεν έπαιξαν καλά, αδυνατώντας να βάλουν γκολ. 

Όσον αφορά στον Ουρτάδο, ο προπονητής σημείωσε πως μάλλον υπέστη θλάση, αλλά είναι νωρίς για εκτιμήσεις. 

Αναλυτικά όσα είπε μετά το παιχνίδι:

«Σήμερα είχαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Γνωρίζαμε τις ικανότητες και τον τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί. Στο δεύτερο ημίχρονο γυρίσαμε αδικαιολόγητα πίσω για πάνω από 20 λεπτά. Δεν ήμασταν καλοί, προσπαθήσαμε κόντρα αλλά δεν είχαμε καλές επιλογές. Δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε τη μπάλα. Εγώ ζητάω πάντα την κατοχή της μπάλας αλλά σήμερα δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Αφού τελείωσε 0-0 το ματς είναι ένα καλό αποτέλεσμα για μας. Τώρα έχουμε παιχνίδι για το Κύπελλο με τον Πανελευσινιακό και στη συνέχεια με τον Ολυμπιακό Βόλου. Πρέπει να αρχίσουμε να παίζουμε καλύτερα».

Για τον Ουρτάδο: 

«Είναι δύσκολο για μας να χάσουμε αυτόν τον παίκτη. Δεν ξέρουμε ακόμα τίποτα για την κατάσταση του. Μάλλον έχει υποστεί θλάση στον οπίσθιο μηριαίο».

Για τις επιλογές του στην αρχική ενδεκάδα: 

«Έχουμε 20 παίκτες που θα παίξουν σε δύο ματς με Ελευσίνα και Βόλο. Και στο παιχνίδι του πρωταθλήματος θα χρησιμοποιηθούν οι πιο έτοιμοι».