Στη δυσκολία της αναμέτρησης αναφέρθηκε ο Ράτκο Ντόστανιτς, αλλά και στην αξία που έχουν οι τρεις βαθμοί που πήρε στην πρεμιέρα η ομάδα της ΑΕΛ με αντίπαλο την Λαμία. Ο Σέρβος τεχνικό στάθηκε πως υπάρχει ακόμα μεγάλο περιθώριο βελτίωσης, ενώ αναφορά έγινε και στην απουσία του Ναγιάρ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Ράτκο Ντόστανιτς: “Είμαι ευχαριστημένος και το πιο σημαντικό είναι ότι πήραμε τους τρεις πόντους σήμερα. Παίζαμε με μία καλή ομάδα και αν το αποτέλεσμα λέει 3-0 αυτό δεν ήταν τόσο εύκολο. Το σημαντικό είναι ότι οι παίκτες μας δώσανε το 100%. Μας λείψανε 2-3 παίκτες σήμερα, αλλά αποδείξαμε πως διαθέτουμε 30 παίκτες που μπορούν να μπούνε και να αγωνιστούν όποια στιγμή και αν τους ζητηθεί.

Ευχαριστώ τον κόσμο που βρέθηκε σε ένα δύσκολο παιχνίδι όπως αυτό της πρεμιέρας. Όλοι οι παίκτες ήταν νέοι και το αποτέλεσμα αυτό ήταν αρκετά σημαντικό.

Μία μέρα πριν το παιχνίδι ο Ναγιάρ είχε κάποιο πρόβλημα. Δοκιμάσαμε στο ζέσταμα να δούμε αν θα μπορεί, αλλά κρίναμε ότι δεν ήταν σωστό. Εμείς πήραμε τους τρεις πόντους, σκύβουμε το κεφάλι και συνεχίζουμε”.

Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς: “Το πιο σημαντικό είναι ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς, όπως είπε και ο προπονητής. Στο πρώτο μισάωρο παίξαμε πολύ καλά, αλλά στη συνέχεια έπεσε η απόδοσή μας, ενώ αντιμετωπίσαμε και αρκετά προβλήματα. Να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο στη συνέχεια”.

Σούλης Παπαδόπουλος: “Όταν χάνεις ένα παιχνίδι 3-0 δεν μπορείς να πεις πολλά πράγματα. Πρέπει να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα της Λάρισας και δεν μπορούμε να πούμε πως αδικηθήκαμε. Όταν χάνεις με αυτό το σκορ απλά σκύβεις το κεφάλι σου και δουλεύεις για τη συνέχεια.

Εγώ κοιτάω τη δικιά μου ομάδα μόνο. Η ΑΕΛ από το όνομά της ανήκει στους διεκδικητές έτσι κι αλλιώς. Θεωρώ πως πετύχαμε ένα καθαρό τέρμα, καθώς οι παίκτες της ΑΕΛ βρέθηκαν μεταξύ τους. Βέβαια ακυρώθηκε. Εμείς μπήκαμε καλά και στο δεύτερο μέρος, αλλά δεχθήκαμε ένα τέρμα κόντρα στη ροή του αγώνα. Εμείς σκύβουμε απλά το κεφάλι και συνεχίζουμε”.

Δημήτρης Ζουλιώτης: “Όταν χάνεις με 3-0 δεν μπορείς να πεις πολλά. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τις ευκαιρίες να ισοφαρίσουμε. Δεν έχω άποψη για το ακυρωθέν τέρμα. Στο ημίχρονο είπαμε ότι θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε το καλύτερο και μπήκαμε πολύ δυνατά στην επανάληψη.

Για την κόκκινη κάρτα όμως που έχω άποψη, μπορώ να πω πως ο κ. Φωτιάδης ήταν αρκετά αυστηρός με αυτή του την απόφαση στον Ενγκουέμ”.

larissasportnews.gr