Στην πίεση που είχε η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο και στην καθολική επικράτηση στο δεύτερο μέρος στάθηκε ο Ράτκο Ντόστανιτς, με τον Σέρβο να συγχαίρει ακόμα μία φορά τον κόσμο που ήταν ο 12ο παίκτης. 

Αναλυτικά:

«Θα ήθελα να συγχαρώ την ομάδα των Τρικάλων για την αγωνιστική τους παρουσία. Πρέπει επίσης να συγχαρώ τους παίκτες, το προπονητικό αλλά και το διοικητικό τμήμα για τη δουλειά που κάναμε όλη τη βδομάδα. Δώσαμε το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς και με αυτό κερδίσαμε και ικανοποιήσαμε τους φιλάθλους που είναι 12ος παίκτης μας.

Στο ίδιο το παιχνίδι, στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες μου αισθάνονταν μία μεγάλη πίεση και ας μην ξεχνάμε πως τα Τρίκαλα δεν είχαν τυχαία αποτελέσματα, είναι μία καλή ομάδα που αγωνίζεται τακτικά σωστά. Στο δεύτερο ημίχρονο εμείς ήμασταν οι καλύτεροι. Έχουμε παίκτες που είναι μία οικογένεια και είναι αγαπημένοι άσχετα με το ποιος παίζει.

Να συγχαρώ και πάλι τους παίκτες μου αλλά καλές γιορτές σε όλους».

Από την άλλη, o K. Παναγόπουλος του ΑΟΤ στάθηκε στα ατομικά λάθη της άμυνάς του που οδήγησαν στα γκολ του Μαρουκάκη και τη νίκη της ΑΕΛ. Αναλυτικά:

«Το παιχνίδι ήταν ένα ντέρμπι, στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί αγωνιστικά και καλά διαβασμένοι στον γήπεδο. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως δεχθήκαμε δύο τέρμα ακόμα μία φορά και με δύο ατομικά λάθη βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Αυτό είναι που με προβληματίζει αρκετά. 

Από εκεί και πέρα είναι δίκαιη νίκη πέρα ως πέρα για την ΑΕΛ και θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια. Από εκεί και πέρα εύχομαι να βρει τον δρόμο της και να φύγει από αυτή τη κατηγορία. Επειδή δεν μου αρέσει να χαϊδεύω τα αυτιά  κανενός, έχουν περάσει αρκετοί σημαντικά πρόσωπα από αυτή την ομάδα και δεν θέλω να δώσω αξία σε κάποια πρόσωπα. Δεν έγινε το παραμικρό και ευχαριστούμε για τη φιλοξενία.

Σε κάθε παιχνίδι οι παίκτες των Τρικάλων ματώνουν τη φανέλα και προσπαθεί αυτό θέλω να πω στον κόσμο της ομάδας , σήμερα εμείς φεύγουμε με ήττα και όλοι πρέπει να ξέρουν πως το ποδόσφαιρο έτσι είναι. Έχει τρία αποτελέσματα την νίκη την ισοπαλία και την ήττα».