Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνονται τα παρακάτω:

«Συγκεκριμένα σε αγώνες που έγιναν στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο Θεσ/νικης το ΣαββατοΚύριακο 31/1 – 1/2/2015, για την 1η προκριματική φάση επικράτησαν άνετα των ομάδων του Πανσερραϊκού και του Μακεδονικού και προκρίθηκαν στην τελική φάση.

Η μεγάλη επιτυχία όμως του Ν.Ο.Λ. έγκειται στο γεγονός ότι διατηρεί τις ομάδες των υποδομών σε πάρα πολύ καλό επίπεδο, σε αντίθεση με παραδοσιακές δυνάμεις του χώρου, όπως ο Ηρακλής και ο Π.Α.Ο.Κ όπου οι αντίστοιχες ομάδες έχουν διαλυθεί.

Παρά τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζουν οι υποδομές πόλο του Ν.Ο.Λ όσον αφορά τον περιορισμένο χώρο που τους διατίθεται για προπόνηση στο Ε.Α.Κ. Λάρισας, η ποιότητα και το βάθος των υποδομών ισοσκελίζουν αυτήν την καταχρηστική και μη αξιοκρατική συμπεριφορά από την πλευρά του Ε.Α.Κ.Λ.

Σχετικά με το αγωνιστικό σκέλος, ο Ν.Ο.Λ. κέρδισε την ομάδα του Μακεδονικού με το ευρύ 28 – 1 με τον προπονητή της ομάδος Γιώργο Ευαγγελό να χρησιμοποιεί όλα τα κορίτσια που είχε στη διάθεση του δίνοντας στις πιο μικρές πολύτιμο χρόνο συμμετοχής για την απόκτηση εμπειριών.

Στον δεύτερο αγώνα με τον Πανσερραϊκό τα κορίτσια του Ν.Ο.Λ. κέρδισαν με 11 – 3 συναντώντας δυσκολίες στα δύο πρώτα οχτάλεπτα, αλλά ανεβάζοντας την απόδοσή τους στη συνέχεια, επικράτησαν άνετα.

Η ομάδα του Ν.Ο.Λ. αποτελούνταν από τις παρακάτω αθλήτριες (σε παρένθεση τα γκολ ανά αγώνα):

Καζάνα Χρυσούλα (τερματοφύλακας), Τράντα Αγγελική (τερματοφύλακας), Δημητρίου Μελίνα, Κούκου Ιωάννα (1-2), Χασιώτη Βίκυ (3-2), Μιγδάνη Χριστίνα (4), Ιωακείμ Βάσω (7-1), Φίκα Ευαγγελία (4-1), Κόκκινου Ηρώ (7-3), Καμπίσιου Όλγα, Χαρούλη Βάσια (1), Θεοχάρη Ευαγγελία (2), Φάλλον Παναγιώτα (1), Βύρλα Παναγιώτα, Παναγοπούλου Ελένη, Καλογιάννη Δέσποινα, Κατσογιάννη Γλυκερία».