Χωρίς διάθεση για απώλεια βαθμών ετοιμάζονται ταξίδεψαν στην Αθήνα οι παίκτες και το τεχνικό τιμ της ΑΕΛ.

Για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος οι «βυσσινί» αγωνίζονται στην έδρα της Καλλιθέας κόντρα στην ομώνυμη ομάδα με μοναδικό στόχο να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας διατηρώντας το αήττητο.

Η Καλλιθέα είναι μία από τις πολλές (πέντε) ομάδες που μετά από 8 αγώνες έχουν συγκεντρώσει 11 βαθμούς και καταλαμβάνουν το μέσο της βαθμολογίας. Κόντρα στην ΑΕΛ που έχει καταστεί εκ των πραγμάτων το πρώτο φαβορί για την άνοδο, η Καλλιθέα θέλει να διεκδικήσει τη νίκη και να ανέβει πιο ψηλά στις θέσεις τις βαθμολογίας.

Στα αγωνιστικά, οι «βυσσινί» δεν υπολογίζουν τέσσερις παίκτες, τους τραυματίες Χοτζάλι και Μπόγιοβιτς, οι οποίοι θα μείνουν ακόμα για μέρες εκτός δράσης, και τον Μπουντόπουλο που με τις δύο κίτρινες κάρτες που αντίκρισε στο παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα είναι τιμωρημένος. Μέχρι την τελευταία στιγμή περίμεναν τον Άγγελο Βέρτζο, αλλά τελικά οι ενοχλήσεις άφησαν εκτός αποστολής τον έμπειρο μπακ.

Ο αγώνας θα γίνει σήμερα, Κυριακή, στις 6 το απόγευμα και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από τον ΟΤΕ TV.

Ντέρμπι σε Λαμία και Κρήτη στη Football League

Κυριακή αρχίζει και τελειώνει Τρίτη η 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League. Εκτός από την ΑΕΛ την Κυριακή υπάρχουν άλλοι πέντε αγώνες που θα ξεκινήσουν όλοι στις 15:00 χωρίς τηλεοπτική κάλυψη. 

Ο ουραγός Πανελευσινιακός θέλει επιτέλους βαθμό υποδεχόμενος τον Πανσερραϊκό, με τα «λιοντάρια» να καίγονται επίσης για τη νίκη, καθώς παραμένουν τρίτοι από το τέλος της βαθμολογίας. Δύσκολη αποστολή και για τον Ολυμπιακό Βόλου που υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης που μετά από κάποια ατυχή αποτελέσματα θέλει να επιστρέψει ψηλά στη βαθμολογία. Ο εντυπωσιακός δεύτερος ΑΟ Τρίκαλα ταξιδεύει στη Ζάκυνθο για να αντιμετώπιση την απογοητευτική φέτος νησιωτική ομάδα που παραμένει προτελευταία. Την ίδια ώρα ο Αγροτικός Αστέρας μετά την ήττα στο ARENA θέλει να επιστρέψει σε καλά αποτελέσματα κόντρα στον Παναιγιάλειο, ο οποίος έκανε την έκπληξη της αγωνιστικής χαλώντας το αήττητο του Κισσαμικού. Τέλος, στο ντέρμπι της αγωνιστικής Λαμία και Παναχαϊκή κοντράρονται στη Φθιώτιδα.

Την Δευτερα η αγωνιστική συνεχίζεται με το Αχαρναϊκός-Κέκρυρα και το ντέρμπι της Κρήτης Κισσαμικός-Εργοτέλης, ενώ αμφότερα τα ματς θα καλυφθούν από την τηλεόραση του ΟΤΕ. Η 9η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Τρίτη με την αναμέτρηση ΑΟ Χανίων-Αναγέννηση Καρδίτσας. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Κυριακή 22/11 (15:00) 

Πανελευσινιακός – Πανσερραϊκός (Δημ. Ελευσίνας) 

Ολυμπιακός Βόλου – Απόλλων (ΕΑΚ Βόλου) 

Ζάκυνθος – ΑΟ Τρίκαλα (Δημ. Ζακύνθου) 

Αγροτικός Αστέρας – Παναιγιάλειος (Γήπεδο Ευόσμου) 

Λαμία – Παναχαϊκή ( ΔΑΚ Λαμίας) 

Καλλιθέα – ΑΕΛ 18:00 -ΟΤΕ ΤV (Δημ. Καλλιθέας) 

Δευτέρα 23/11 

Αχαρναϊκός – Κέρκυρα 15:00 – ΟΤΕ TV (Δημ. Αχαρνών) 

Κισσαμικός – Εργοτέλης 18:00 – ΟΤΕ TV (ΔΑΚ Γάλλου) 

Τρίτη 24/11-15:00 

ΑΟ Χανιά – Αναγέννηση Καρδίτσας (Δημ. Περιβολίων)

Η βαθμολογία

1. ΑΕΛ 20

2. Τρίκαλα 17

3. Παναχαϊκή 14

4. Κέρκυρα 14

5. Απόλλων Σμύρνης 13

6. Αναγέννηση Καρδίτσας 13

7. Καλλιθέα 11

8. Κισσαμικός 11

9. Εργοτέλης 11

10. Ολυμπιακός Βόλου 11

11. Χανιά 11

12. Αχαρναϊκός 10

13. Λαμία 10

14. Αγροτικός Αστέρας 8 

15. Παναιγιάλειος 8

16. Πανσερραϊκός 7

17. Ζάκυνθος 6

18. Πανελευσινιακός 0