Τον περασμένο μήνα  επέστρεψε από τις Βρυξέλλες ο Ραφαήλ Πατρωνίδης, ο γνωστός αθλητής wheelchair tennis από τη Νίκαια Λάρισας, όπου συμμετείχε στο Διεθνές τουρνουά στο Knokke του Βελγίου κάνοντας μια πολύ καλή εμφάνιση καθώς σημείωσε δύο νίκες.

Ο δεκαεπτάχρονος αθλητής έχει στο ενεργητικό του πάνω από 35 συμμετοχές σε διεθνείς διοργανώσεις εκπροσωπώντας το Δήμο Κιλελέρ και γενικότερα την Ελλάδα στην κατηγορία junior, πράγμα που του επιτρέπει να έχει αποκτήσει την εμπειρία ώστε να αντιμετωπίζει με επιτυχία αρκετά μεγαλύτερους τόσο σε ηλικία όσο και σε πείρα συναθλητές του. Ο νεαρός Ραφαήλ είναι αποφασισμένος να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε αντιξοότητα και να εξακολουθήσει να προπονείται σκληρά κάτω από τις οδηγίες του προπονητή του Θωμά Παπαστεργίου για να δώσει το παρόν σε προσεχή τουρνουά εκπροσωπώντας τη χώρα μας. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλη αυτή η προσπάθεια γίνεται χωρίς κρατική χρηματοδότηση.

Τα έξοδα συμμετοχής καλύπτονται από χορηγίες ιδιωτικών φορέων οι οποίοι παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία στάθηκαν στο πλευρό του μικρού αθλητή παρέχοντας την αμέριστη συμπαράσταση τους.