Όρθια στάθηκε στο ανεμώδες ΟΑΚΑ η ΑΕΛ, καθώς πήρε ισοπαλία με 1-1 από την ΑΕΚ για την προτελευταία αγωνιστική των play off. Οι "βυσσινί" δεν ήταν χειρότεροι απο τους γηπεδούχους, μένοντας πίσω στο σκορ απο γκολ-offside του Αραβίδη. Ωστόσο, ο Κοντοδήμος ισοφάρισε σύντομα σε 1-1 με το σκορ να μένει αναλλοίωτο μέχρι το τελικό σφύριγμα. 

Μετά απο αυτο το αποτέλεσμα η ΑΕΛ μένει και μαθηματικά 4η, ενώ η ΑΕΚ τερματίζει πρώτη στα play off, μία αγωνιστική πριν τη λήξη της διοργάνωσης. 

Η εξέλιξη του αγώνα

Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ ήταν αυτή με την κυριαρχία στον αγωνιστικό χώρο, αλλά οι καλές ενέργειες των επιθετικών της δεν έγιναν γκολ χάρη στον εξαιρετικό Αποστολίδη. 

Το σκορ άνοιξε τελικά ο Χρήστος Αραβίδης στο 31' από ξεκάθαρη θέση offside, προκαλώντας την έντονη αντίδραση των παικτών και του πάγκου της ΑΕΛ. 

Οι "βυσσινί" εμφανίστηκαν πιο συγκεντρωμένοι μετά το γκολ και κατάφεραν να ισοφαρίσουν τον αγώνα πριν την ολοκλήρωση του α' ημιχρόνου, με πλασέ του Κοντοδήμου. Ωστόσο και ο άσος της ΑΕΛ σκόραρε από θέση offside. 

Στο δεύτερο μέρος η απόδοση των δύο ομάδων συνέχισε να κυμαίνεται σε μέτρια επίπεδα με την ΑΕΚ να διατηρεί την κατοχή χωρίς να δημιουργεί σημαντικές ευκαιρίες για γκολ. 

Τρίτος ο Απόλλων, επτά γκολ στον Βόλο

Στα υπόλοιπα ματς ο Απόλλων Σμύρνης συνέχισε τις καλές εμφανίσεις κερδίζοντας τον Ηρακλή μέσα στο Καυτατζόγλειο με σκόρερ τον Ανγκούλο. 

Από την άλλη στον γειτονικό Βόλο έβρεξε... γκολ, με τον τοπικό Ολυμπιακό να κερδίζει την Παναχαϊκή με 4-3. 

Η βαθμολογία:

1. ΑΕΚ 28

2. Ηρακλής 23

3. Απόλλων Σμύρνης 17

4. ΑΕΛ 13

5. Ολυμπιακός Βόλου 7

6. Παναχαϊκή 5

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Ανέστης, Γεωργέας, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Σοϊλέδης, Γιόχανσον, Κορδέρο (64' Ανάκογλου), Πλατέλλας, Μπαρμπόσα (79' Γροντής), Αραβίδης, Κρισάντους (70' Ντακόλ)

ΑΕΛ (Σούλης Παπαδόπουλος): Αποστολίδης, Καρανίκας, Σαρακατσάνος, Δεληζήσης, Κοντοδήμος, Μπανούσης, Νεμπεγλέρας, Ελιομάρ (78' Σταθάκης), Μουλόπουλος (84' Παμλίδης), Μπόγιοβιτς, Σερζίνιο

Τόλης Γεώργιος