Άνετο απόγευμα είχε η ΑΕΚ στο κεκλεισμένων των θυρών AEL FC ARENA, επικρατώντας εύκολα την ΑΕΛ που κατέβηκε με πολλές αλλαγές, με 0-5. Μετά το αποτέλεσμα αυτό, οι "κιτρινόμαυροι" κατέκτησαν την 1η θέση στον όμιλο, με την ΑΕΛ να μένει 2η.

Η κλήρωση θα διεξαχθεί την Παρασκευή το πρωί, όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ. Οι πιθανοί αντίπαλοι της ΑΕΛ είναι Ηρακλής, Πανιώνιος, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Ατρόμητος, ΑΕΚ και Αστέρας Τρίπολης.

Πολλές αλλαγές ο Ντόστανιτς, με τους βασικούς η καταιγιστική ΑΕΚ

Η Ένωση είχε τον έλεγχο του αγώνα από νωρίς δημιουργώντας ευκαιρίες και μην επιτρέποντας στην ΑΕΛ να απειλήσει. Το σκορ άνοιξε στο 17' όταν ο Μπακάκης έκανε τη σέντρα από δεξιά κι ο Τζεμπούρ με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πατσογεώργου.

Στη συνέχεια η ΑΕΛ ανέβηκε και έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία, αλλά μετά το 20' κατέρρευσε. Η ΑΕΚ απείλησε με διπλό δοκάρι στην ίδια φάση, όταν ο Μπουονανότε εκτέλεσε φάουλ, ο Σοϊλέδης πήρε κεφαλιά, αλλά η μπάλα "τράνταξε" το οριζόντιο δοκάρι. Στη συνέχεια, ο Βάργκας από πλεονεκτική θέση έστειλε εκ νέου την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι!

Το δεύτερο γκολ ήρθε τελικά στο 41'. Ο Ντιέγκο Μπουονανότε ελίχθηκε πολύ όμορφα μέσα στην μεγάλη περιοχή, έκανε το σουτ με το δεξί και έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Πατσογεώργου.

Οι ομάδες βγήκαν από τα αποδυτήρια χωρίς αλλαγές και λίγα λεπτά μετά ο Μπουονανότε "χτύπησε" και πάλι με όμορφο γκολ. Ο Αργεντινός πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια του Λαμπρόπουλου, απέφυγε τον Χάμο και με όμορφο πλασέ με το δεξί έστειλε την μπάλα στο αριστερό "Γ" του Πατσογεώργου γράφοντας το 0-3.

Το τρίτο γκολ αφύπνησε τον Ράτκο Ντόστανιτς που πέρασε τους Ναγιάρ, Μπόγιοβιτς στο 62' προκειμένου η ΑΕΛ να ισορροπήσει το ματς. 

Η ΑΕΛ προσπάθησε να πιέσει για να μειώσει στο σκορ, αλλά η ΑΕΚ με τον Μάνταλο να έχει περάσει στο ματς μόλις ανέβηκε επιθετικά και στο 88' έκανε το 0-4 με πλασέ του Βάργκας.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, η ΑΕΚ έβαλε και 5ο γκολ ένα λεπτό μετά, με τον Μάνταλο να τελειώνει με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ την φάση.

Στο άλλο ματς, η Ξάνθη πέρασε από την Ελευσίνα κερδίζοντας 0-5 τον Πανελευσινιακό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΛ: Πατσογιώργος, Νικολακάκης, Κοντοχρήστος, Σουλιώτης, Μανακούσιος, Χάμος, Λαμπρόπουλος, Ροβίθης, Πάτο, Κουτσιανικούλης, Καμπλιώνης.

ΑΕΚ: Ανέστης, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Σοϊλέδης, Σιμόες, Κορδέρο, Βάργκας, Πλατέλλας, Μπουονανότε, Τζεμπούρ.

Η τελική βαθμολογία στον 7ο όμιλο

1. ΑΕΚ 9 (12-0)

2. ΑΕΛ 6 (5-6)

3. SKODA Ξάνθη 3 (5-2)

4. Πανελευσινιακός 0 (1-15)