Με νίκη συνδυάστηκε η επιστροφή της ΑΕΛ στο AEL FC ARENA, στο πρώτο παιχνίδι που έδωσε στο γήπεδό της η ομάδα μετά από δύο χρόνια. 

Σε ένα ARENA που... έβραζε, καθώς στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα το θερμόμετρο ήταν "κολλημένο" πάνω από τους 36 βαθμούς Κελσίου, ΑΕΛ και Αναγέννηση Καρδίτσας δεν έπαιξαν ιδιαίτερα καλό ποδόσφαιρο, ωστόσο, οι προπονητές και των δύο ομάδων έκαναν τις δοκιμές τους και είδαν όσα ήθελαν από τους παίκτες τους ενόψει της σέντρας του πρωταθλήματος της Football League στις 27 Σεπτεμβρίου. 

Τελικά η ΑΕΛ επικράτησε με γκολ του Δημήτρη Καπό στο 86ο λεπτό, ο οποίος με ωραίο σουτ παραβίασε την εστία του Κουτσόπουλου, πανηγυρίζοντας έντονα με τους συμπαίκτες και τον προπονητή του στον πάγκο των "βυσσινί". 

Στιγμιότυπο του αγώνα η ανακοίνωση από τα μεγάφωνα που καλούσε τους περίπου 1.000 φιλάθλους να μετακινηθούν όλοι στη θύρα VIP, που ήταν η μόνη με ίσκιο στη διάρκεια του αγώνα, πρόσκληση που... ενθουσίασε τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι μαζικά μετακινήθηκαν στην απέναντι πλευρά του γηπέδου για να προφυλαχθούν από τη ζέστη. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ξενοδόχοβ (46’ Καβουσάκης), Νικολακάκης (60’ Μασούρας), Κοντοχρήστος (46’ Μονιάκης), Γιοβάνοβιτς (60’ Κομεσίδης), Βέρτζος, Μπανούσης (60’ Αναστασόπουλος), Πάτο (46’ Ροβίθης), Ναγιάρ(54’ Μαρουκάκης), Καπός, Ουρτάδο (46’ Λαμπρόπουλος), Χοτζάλι (81’ Καμπλιώνης).

Αναγέννηση Καρδίτσας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κουτσόπουλος, Σάββας, Δημόπουλος, Ρούσσης, Κισκαμπάνης, Ακασού, Πιτταράς, Μοσχάκης, Τσούκαλος, Μπιτέλης, Μπλέντι.

Έπαιξαν και οι: Τσάμης, Γκόλιας, Σκαθαρούδης, Κόντος, Μαυριάς, Σκούπρας, Τσίτας, Καραχάλιος, Υφαντής, Στάμος, Ξανθόπουλος

*Εικόνα από larissasportnews.gr