Μία σπουδαία επιτυχία σημείωσε η ομάδα του Τυρνάβου επικρατώντας με 2-1 της Λαμίας στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League και έκανε αποφασιστικής σημασίας βήμα για τη συμμετιχή της στα play out.

Μόλις στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης στο Αλκαζάρ ο Δημήτρης Γκούρτσας άνοιξε το σκορ για τον Τύρναβο και έβαλε σε ρόλο κυνηγού τη Λαμία που κατάφερε να αντιδράσει, να πιέσει και να δημιουργήσει φάσεις. Ο Νεόφυτος στο 20ό λεπτό εκμεταλλεύθηκε την ωραία πάσα του Πέρεθ και με σουτ μέσα απο την περιοχή έκανε το 1-1

Στη συνέχεια η ομάδα της Φθιώτιδας είχε την υπεροχή, αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει φάσεις απέναντι στους Θεσσαλούς που έκλειναν τους χώρους.

Ο Ποκόνγκ στο 60ό λεπτό έδωσε το προβάδισμα πάλι στους γηπεδούχους με ιδανικό τελείωμα, μετά από έξοχη πάσα του Μιλουτίνοβιτς, για να έρθει η σειρά του Δημήτρη Πρίφτη στα τελευταία λεπτά και να διαφυλάξει με δύο εντυπωσιακές αποκρούσεις τη νίκη της ομάδας του. Η πρώτη στο 85ο λεπτό, όταν δεν επέτρεψε στον Πέρεθ να πανηγυρίσει με χτύπημα κόρνερ και η δεύτερη στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων όταν είπε «όχι» στην καρφωτή κεφαλιά του Χαϊκάλη.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Πρίφτης, Στεργιανός, Λαμπρόπουλος, Σουλιώτης, Μιλουτίνοβιτς, Καραμανλής, Γεωργίου (80′ Όττα), Ντατίδης, Ιβανίδης (55′ Παπασάββας), Ποκόνγκ (86′ Δημητρίου), Γκούρτσας.

ΛΑΜΙΑ (Παύλος Δερμιτζάκης): Μπλάζιτς, Ζουλιώτης (76′ Νικλητσιώτης), Κακαράς, Κωστόπουλος, Ρεπετσάς, Ομπράντοβιτς (60′ Χαϊκάλης), Ντελέκος (83′ Γιαννιτσάνης), Πέρεθ, Τζ. Καμαρά, Ντελέκος, Α. Καμαρά, Νεόφυτος