Η ΑΕΛ δεν κατάφερε να εκμεταλλευθεί το αριθμητικό πλεονέκτημα των τελευταίων 25 λεπτών, αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς γκολ με τον Πιερικό στην Κατερίνη κι έχασε την ευκαιρία να προσπεράσει την Ζάκυνθο στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Το ματς είχε καλό ρυθμό στο ξεκίνημα, γρήγορα όμως, το τέμπο χαμήλωσε, ενώ με εξαίρεση ένα σουτ του Δημήτρη Γιάντση στο 31ο λεπτό (από καλή θέση, τραγική η εκτέλεση), δεν καταγράφηκαν αξιόλογες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Η βαθμολογία και τα στατιστικά της Football League

Οι δύο ομάδες δημιούργησαν περισσότερες τελικές στο δεύτερο ημίχρονο, με σημαντικότερη την κεφαλιά του Μίλαν Μπόγιοβιτς στο 56ο λεπτό (έπειτα από σέντρα του Κώστα Κουρτεσιώτη), ωστόσο η εικόνα δεν είχε μεγάλες διαφοροποιήσει σε σχέση με εκείνη του πρώτου μέρους (πολλά φάουλ, κίτρινες και διακοπές).

Ο Πιερικός αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο από το 68ο λεπτό κι έπειτα εξαιτίας της αποβολής του Γιώργου Μπουζούκη (με δεύτερη κίτρινη για φάουλ στον Κώστα Νεμπεγλέρα), αλλά κατάφερε να κρατήσει το βαθμό με χαρακτηριστική άνεση.

Πιερικός (Γράφας): Παπατολίκας, Λαμπάκης, Ντόσης, Καραγιαννίδης, Καρτσαμπάς, Μπαξεβάνος (60' Παλιάτσιος), Τσιάρας, Μπουζούκης, Γιαννούλης (88' Μπαστάνης), Μυστακίδης (93' Γιαννόπουλος), Σταματής.

ΑΕΛ (Τζαναβάρας): Αποστολίδης, Καρανίκας, Κουρτεσιώτης, Μελισσάς, Σαρακατσάνος, Πινδώνης, Νεμπεγλέρας, Γιάντσης (56' Παμλίδης), Ενγκεσάν (46' Πίντο), Περίκο (72' Ριμπέιρο), Μπόγιοβιτς.