Να αφήσει πίσω της την ισοπαλία με τα Χανιά και να "χτίσει" από την αρχή ένα μακρύ νικηφόρο σερί στο πρωτάθλημα θα επιδιώξει σήμερα η ΑΕΛ που υποδέχεται στο AEL FC ARENA τον Αχαρναϊκό. 

Στα Δένδρα επικρατεί αισιοδοξία για τη νίκη με τον Ράτκο Ντόστανιτς να μην έχει απουσίες εκτός από τον τιμωρημένο Αναστασόπουλο. Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται μέχρι και την ώρα του αγώνα και στην ΑΕΛ ελπίζουν σε δυναμική στήριξη από την εξέδρα, καθώς στον κόσμο υπάρχει ενθουσιασμός μετά και την πρώτη ανακοίνωση μεταγραφής χθες.

Ο αγώνας θα γίνει στις 18:00 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από τον ΟΤΕ.

Οι 19 ποδοσφαιριστές που επέλεξε για την αποστολή ο τεχνικός, Ράτκο Ντόστανιτς, είναι οι: Καβουσάκης, Ξενοδόχοβ, Βέρτζος, Γιοβάνοβιτς, Κομεσίδης, Κοντοχρήστος, Μονιάκης, Μασούρας, Ναγιάρ, Μπανούσης, Μπουντόπουλος, Λαμπρόπουλος, Ουρτάδο, Κρητικός, Πάτο, Ροβίθης, Μπόγιοβιτς, Μαρουκάκης, Καπός. 

Ο 30χρονος κοσμηματοπώλης στο επάγγελμα, Κώστας Κοτσάνης, από το Σύνδεσμο Δράμας, κλήθηκε να διαιτητεύσει την εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Αχαρναϊκό στο AEL FC ARENA (Παρασκευή 29/01, 18:00). Βοηθοί του ο Δημήτριος Νατσιόπουλος από τον σύνδεσμο Μακεδονίας και ο Γεώργιος Χατζηνάκος από τον σύνδεσμο Δράμας. Τέταρτος θα είναι ο Άγγελος Αγγελάκης από την Ένωση Μακεδονίας και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Μανώλης Ταπατζάς από την Ε.Π.Σ. Θράκης.