Το βράδυ της Δευτέρας σε μία λαμπερή εκδήλωση, παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού, που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Μπενάκη ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών βράβευσε τους κορυφαίους της σεζόν 2013-14.

Τους πραγματικούς πρωταγωνιστές που δεν είναι άλλοι από τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές. Καλύτερος τερματοφύλακας για την περυσινή περίοδο αναδείχθηκε ο Ρομπέρτο, ξένος ποδοσφαιριστής ο Μάρκους Μπεργκ, ενώ το βραβείο του καλύτερου Έλληνα ποδοσφαιριστή πήρε για δεύτερη σερί χρονιά ο Δημήτρης Παπαδόπουλος.

Ως κορυφαίος προπονητής ψηφίστηκε ο Γιάννης Αναστασίου, καλύτερος διαιτητής ο Τάσος Κάκος, καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής ο Δημήτρης Κολοβός, ενώ ο Εστέμπαν Σολάρι πήρε το βραβείο του πρώτου σκόρερ της Superleague για τη σεζόν 2013-14.

Στο πλαίσιο των ειδικών βραβεύσεων, ο ΠΣΑΠ τίμησε τον Λαρισαίο ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Μόρα ως κοινωνικό πρότυπο και σύμβολο ζωής, για τη δωρεά μυελού των οστών στον αδελφό του. 

«Ένιωσα μεγάλη χαρά όχι για το βραβείο, αλλά επειδή αφορά αυτούς τους ανθρώπους που παλεύουν. Το κατάλαβα με τον αδερφό μου. Ο λόγος που έδωσα φωτογραφίες, υλικό ήταν για να ενημερώσω τον κόσμο γι’ αυτό το θέμα και να δώσω ένα μήνυμα ελπίδας. Το αφιερώνω σε αυτούς τους ανθρώπους. Έστω και έναν άνθρωπο να αγγίξω, να γίνει δωρητής μυελού των οστών θα είναι επιτυχία», το μήνυμα του αμυντικού της Βερόνα.