Με μία αποχώρηση και μία προσθήκη συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΛ για την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League.

Την Πέμπτη οι «βυσσινί» γνωστοποίησαν πως παρελθόν από το ρόστερ αποτελεί ο Χαράλαμπος Οικονομόπουλος, κατόπιν αιτήματος του ιδίου. Έτσι, τρεις μόλις μήνες μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο 24χρονος μέσος ζήτησε να αποχωρήσει απ’ τους «βυσσινί», όπως αναφέρει η ανακοίνωση που εκδόθηκε, αίτημα που έγινε δεκτό απ’ την διοίκηση του συλλόγου.

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ έκανε δεκτό το αίτημα του εξαίρετου ποδοσφαιριστού Χαράλαμπου Οικονομόπουλου να αποχωρήσει από το ρόστερ. Η ΠΑΕ ΑΕΛ του εύχεται τη μεγαλύτερη επιτυχία τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική του ζωή», σημειώνει η λιτή ανακοίνωση.

Έρχεται ο Μπόγιοβιτς

Στο μεταξύ στη Λάρισα αναμένεται μετά από ένα τρίμηνο ο Μίλαν Μπόγιοβιτς, ο οποίος θα φτάσει στην πόλη σήμερα ή αύριο και θα δώσει το παρών στο φιλικό με τον Πανσερραϊκό την Κυριακή στο AEL FC ARENA, έστω και από τις εξέδρες, καθώς δεν είναι ακόμα σε αγωνιστική κατάσταση για να παίξει. Ο Σέρβος επιθετικός, που ήταν πολύτιμος στην περσινή ομάδα, παρέμενε στην πατρίδα του όλο το καλοκαίρι καθώς είχε λήξει η βίζα του, ενώ όταν προσπάθησε να επιστρέψει χωρίς αυτή συνελήφθη στα σύνορα. 

Κούγιας: «Δεν έχουμε αντίπαλο»

Καθησυχαστικός για το θέμα της μεταβίβασης των μετοχών της Παναχαϊκής και της ΑΕΛ εμφανίστηκε για μία ακόμα φορά ο Αλέξης Κούγιας.

Ο ισχυρός άνδρας των «βυσσινί» μιλώντας χθες στον OK Radio, ξεκαθάρισε πως το θέμα είναι τυπικό και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, αλλά πως η ομάδα δεν θα έχει κανένα πρόβλημα. Ερωτηθείς για την πορεία της ΑΕΛ μέχρι στιγμής στους φιλικούς αγώνες και τον σχεδιασμό, ο Αλέξης Κούγιας τόνισε πως «σε λίγες μέρες όλη η Ελλάδα θα απολαύσει την ομάδα», ενώ προσέθεσε ότι κατά τη γνώμη του «η ΑΕΛ δεν έχει αντίπαλο στην Football League».

Παράλληλα αποκάλυψε συμφωνία με έναν νέο χορηγό, την φαρμακευτική εταιρία Bayer Ελλάς, προαναγγέλλοντας εκδήλωση που θα λάβει χώρα στη Λάρισα την Παρασκευή πριν τις εκλογές, ώστε να παρουσιαστεί η συμφωνία με την εταιρία.