Συνεχίζεται σήμερα για δεύτερη μέρα το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ΑΕΛ στο Καρπενήσι. Η ομάδα έφτασε το μεσημέρι της Τρίτης στο προπονητικό κέντρο της Ευρυτανίας, το οποίο χρησιμοποιούν κάθε χρόνο πολλές ομάδες της Super League και της Football League για την προετοιμασία τους. Η αποστολή ταξίδεψε με το νέο λεωφορείο και έφτασε σε γνωστό ξενοδοχείο του Καρπενησίου, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 13 Αυγούστου. Χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει, γι’ αυτό και λίγες ώρες μετά την άφιξη στο Καρπενήσι έγινε η πρώτη προπόνηση εκεί.

Στην αποστολή και ο Ουρτάδο

Ανάμεσα στους παίκτες που έφτασαν στο Καρπενήσι χθες ήταν και ο Πολ Ουρτάδο, παρόλο που την ώρα της άφιξης η μεταγραφή του δεν είχε ανακοινωθεί από την ΑΕΛ, κάτι που όμως έγινε αργότερα. Ο παίκτης από τη Βενεζουέλα ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Αστέρα Τρίπολης, αλλά δεν στέριωσε στους "Αρκάδες" με αποτέλεσμα τα τελευταία χρόνια να αγωνίζεται δανεικός σε ομάδες της Football League.

Αναλυτικά στο Καρπενήσι βρίσκονται οι εξής ποδοσφαιριστές:

Τσιμπάμπα, Πάτο, Μπανούσης, Οικονομόπουλος, Αναστασόπουλος, Νικολόπουλος, Γιοβάνοβιτς, Καβουσάκης, Μονιάκης, Νικολακάκης, Ξενοδόχοβ, Ροβίθης, Βέρτζος, Κομεσίδης, Ουρτάδο, Χάμος, Καππό, Μανακούσιος, Καμπέρης, Σουλιώτης, Μπαλογιάννης, Μασούρας, Πατσογεώργος, Χοτζάλι, Μαρουκάκης, Μπουντόπουλος, Πατινιώτης και Κοντοχρήστος.

Εικόνες από athleticlarissa.gr