Εξανεμίζονται οι ελπίδες του Τυρνάβου για παραμονή στη Football League. Σήμερα η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την αίτηση της Λαρισινής ομάδας, σύμφωνα με την οποία ζητούσε να τιμωρηθεί με ποινή αφαίρεσης βαθμών η Ζάκυνθος για ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τους παίκτες της, εξέλιξη που θα σήμαινε να την περάσει ο Τύρναβος στη βαθμολογία των Play Out και να αποφύγει τον υποβιβασμό. 

Πλέον μόνη ελπίδα για την ομάδα είναι να παραμείνει μαζί με όλες της ομάδες που υποβιβάστηκαν, αλλά και με τον προβιβασμό των δευτεραθλητών της Γ’ Εθνικής, σε ένα πρωτάθλημα της Football League με περισσότερες ομάδες και δύο ομίλους. Το σενάριο αυτό δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, ωστόσο το «μέτωπο» όλων αυτών των ομάδων πιέζει την ΕΠΟ και τελικά δεν αποκλείεται να γίνει δεκτή η απόφαση. Εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

"Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις.

1. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ΄ ουσίαν  την έφεση  της ΠΑΕ ΤΥΡΝΑΒΟΣ κατά της από 9-6-2015 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της FOOTBALL  LEAGUE  και της ΠΑΕ ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ.

2. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ΄ ουσίαν  την έφεση  της ΠΑΕ ΑΕΚ και του ΔΗΜ.ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ κατά της υπ΄αριθμ.153/30-4-2015 απόφασης της ΠΕ/ΕΠΟ.

3. Απορρίπτει ως απαράδεκτη, λόγω εκπρόθεσμης άσκησής της, την έφεση  του ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΤΟΠΙΝΓΚ (ΕΣΚΑΝ)   κατά της υπ΄αριθμ. 217/14-5-2015 απόφασης της ΠΕ/SUPER LEAGUE, του ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΓΙΑΚΟΥΜΗ, ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, και  της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

4. Η Επιτροπή συνεκδικάζοντας  την έφεση του σωματείου ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ κατά της υπ΄αριθμ.36/28-5-2015 απόφασης της ΠΕ/ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ και του σωματείου ΑΣ ΑΦΟΒΟΣ  και την έφεση του σωματείου ΑΣ ΑΦΟΒΟΣ κατά της υπ΄αριθμ.36/28-5-2015 απόφασης της ΠΕ/ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ και του σωματείου ΠΟ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ, με την υπ΄αριθμ. 60/22-6-2015  απόφασή της  δέχεται τυπικά και  απορρίπτει  κατ΄ ουσίαναυτές.

5. Δέχεται τυπικά και  κατ΄ ουσίαν  την έφεση του ΕΛΟΥΝΑ ΑΜΠΕΛΕ  ΚΟΛΜΠΕΡ, ποδοσφαιριστή του σωματείου  ΑΠΟ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ, κατά της υπ΄αριθμ. 37/12-5-2015 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ  ΑΤΤΙΚΗΣ. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Διακρατεί  και δικάζει στην ουσία την υπόθεση. Δέχεται ότι ο εγκαλούμενος ποδοσφαιριστής  δεν τέλεσε το πειθαρχικό αδίκημα που του αποδίδεται".