Με την απόκτηση ενός ακόμα παίκτη ολοκληρώθηκε η μεταγραφική περίοδος το απόγευμα της Δευτέρας για την ΑΕΛ. 

Οι «βυσσινί» συμφώνησαν με τον Τάσο Κρητικό, Λαρισαίο παίκτη που είχε μείνει ελεύθερος πριν από λίγες μέρες από τον ΠΑΣ Γιάννενα, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και πάλι στην ομάδα της Λάρισας. Ο 20χρονος υπέγραψε το τριετές συμβόλαιό του στην Αθήνα, στο δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια στην λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, και από σήμερα ανηφορίζει προς τη Λάρισα προκειμένου να εγκατασταθεί στην πόλη και να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή. Φυσικά, η παρέλευση της περιόδου για μεταγραφές από άλλες ομάδες δεν σημαίνει πως η ΑΕΛ δεν θα αποκτήσει κι άλλον παίκτη, καθώς υπάρχει διορία για ελεύθερους ποδοσφαιριστές μέχρι τα μέσα του Σεπτεμβρίου.

Αποχώρηση και δανεισμός

Παρελθόν από την ΑΕΛ αποτελεί ο Κωνσταντίνος Νικολόπουλος. Ο 22χρονος αμυντικός έλυσε το συμβόλαιό του τη Δευτέρα, κατόπιν σχετικής υπόδειξης του Ράτκο Ντόστανιτς, καθώς δεν έπεισε στην προετοιμασία. Παράλληλα, η ΑΕΛ έδωσε δανεικό τον Κώστα Καμπέρη στον Οικονόμο Τσαριτσάνης, ώστε στην ομάδα εκείνη να βρει τον χρόνο συμμετοχής που δεν θα έβρισκε φέτος στη Football League με την ΑΕΛ.

Πρεμιέρα με 300 διαρκείας

Πολύ θετική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου την πρώτη ημέρα της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΛ για τη νέα σεζόν, η οποία βρίσκει τη «βασίλισσα του κάμπου» να επιστρέφει στο AEL FC ARENA. Ήδη μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας υπήρξαν 300 αγορές εισιτηρίων, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η «βυσσινί» ΠΑΕ, μεγάλο μέρος των οποίων είναι ανανεώσεις των περσινών καρτών που είχαν οι φίλαθλοι. Η διάθεση συνεχίζεται καθημερινά όλη την εβδομάδα από τα γραφεία της ΠΑΕ στην κεντρική πλατεία και κύκλοι της ομάδας δηλώνουν αισιόδοξοι πως ο τελικός αριθμός θα είναι πολύ μεγάλος.

Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας είναι οι εξής:

Θύρες: 1-11-12Α-23 : 80 €, Γυναικείο 60 €, Παιδικό 40 €, Ανέργων-Φοιτητών 40 €

Θύρες: 3-4-5-6-7-8-9-10: 180 €, Γυναικείο 120 €, Παιδικό 90 €

Θύρες: 14-15-16-17 & 19-20 VIP-21-22: 280 €, Γυναικείο 180 €, Παιδικό 140 €

Θύρα: 18 VVIP : 400 €