"Αφεντικό" της Football League όντας η μόνη ομάδα με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες παραμένει η ΑΕΛ. Η ομάδα της Λάρισας κέρδισε και τον Παναιγιάλειο για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος, παίρνοντας την πρώτη της εκτός έδρας νίκη με κεφαλιά του Λαμπρόπουλου στο 19'.

Το παιχνίδι ξεκίνησε χωρίς ιδιαίτερο ρυθμό και με τις δύο ομάδες να παρουσιάζουν δυσκολίες στην παραγωγή φάσεων, με τον καιρό να δυσχεραίνει την προσπάθεια, καθώς το γήπεδο είχε νερό από τη βροχόπτωση, ενώ έβρεχε ανά διαστήματα και στη διάρκεια του αγώνα. Ωστόσο, η ΑΕΛ ευτύχησε να βρει γρήγορα δίχτυα με "δράστη" τον Ανδρέα Λαμπρόπουλο, ο οποίος μετά από εκπληκτική ομαδική συνεργασία άνοιξε το σκορ στο Αίγιο. 

Οι παίκτες των "βυσσινί" άλλαξαν πάνω από 10 πάσες για να καταλήξει η μπάλα στον Αναστασόπουλο, ο οποίος τη "σέρβιρε" στον Λαμπρόπουλο με τον τελευταίο να σκοράρει με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής. Πρόκειται για το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Ανδρέα Λαμπρόπουλου στο πρωτάθλημα. Το πρώτο του στο προηγούμενο ματς με τον Πανελευσινιακό.

 

Μετά το γκολ η ΑΕΛ ήταν εκείνη που έλεγχε τον αγώνα, με τον Παναιγιάλειο να μπορεί να δημιουργήσει υποψίες φάσεων μόνο από στημένες μπαλιές. 

Στο 85ο λεπτό όμως ο Βασίλης Κουτσιανικούλης και ο Αναστασόπουλος προκάλεσαν έντονη ανησυχία στους ανθρώπους της ΑΕΛ, καθώς χτύπησαν σοβαρά, αλλά δεν μπορούσαν να περάσουν εκτός αγωνιστικού χώρου, καθώς οι "βυσσινί" είχαν ήδη κάνει και τις τρεις αλλαγές.

Τα υπόλοιπα 10 λεπτά (μαζί με τις καθυστερήσεις) ο Παναιγιάλειος πίεσε ασφυκτικά κλείνοντας την ΑΕΛ στην περιοχή, αλλά χωρίς να καταφέρει να αλλάξει το σκορ.

Μάλιστα, η ΑΕΛ σκόραρε και δεύτερη φορά στο 92' με τον Ουρτάδο, αλλά ο άσος των "βυσσινί" βρισκόταν σε θέση offside, γι' αυτό και το γκολ ακυρώθηκε.

Ενδεικτικό της δυσκολίας που αντιμετώπισαν οι παίκτες της ΑΕΛ είναι πως πολλοί από αυτούς αντίκρισαν την κίτρινη κάρτα για φάουλ που έκαναν.

Οι Συνθέσεις

AΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Καβουσάκης, Κομεσίδης, Κοντοχρήστος, Βέρτζος, Γιοβάνοβιτς, Μπανούσης, Αναστασόπουλος, Λαμπρόπουλος (59′ λ.τ. Πάτο), Μαρουκάκης (66′ Μπόγιοβιτς), Μπουντόπουλος (49′ λ.τ. Κουτσιανικούλης), Ουρτάδο.

Παναιγιάλειος (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Πίτκας, Σανδραβέλης, Ομάρ, Κριμάρεβιτς, Μπουρλάκης (76′ Γκουτσίδης), Σπίνουλας, Πέριτς, Ιωάννου, Σκαρτσίλας (46′ Μίλιτς), Γκοτσούλιας, Μπούνας (68′ Λινάρδος).

*Φωτογραφίες από Arenalarissa.gr, larissasportnews.gr