Στη δημοσιότητα έδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων Αδειοδότησης, καταδικάζοντας για μία ακόμη φορά τον Κώστα Πηλαδάκη:

«Ο άνθρωπος που έστειλε την ΑΕΛ στη Γ’ Εθνική, που κορόιδεψε τον κόσμο της ότι θα την επαναφέρει στην Super League ενώ ήδη εκκρεμούσε απόφαση για αφαίρεση βαθμών, ο άνθρωπος που την πέταξε έξω από το γήπεδο και το προπονητικό της κέντρο, συνεχίζει εσκεμμένα να την καταστρέφει εμποδίζοντας την να πάρει αδειοδότηση και παράλληλα έχει και το θράσος να βγάζει ανακοινώσεις ‘’αποπροσανατολίζοντας τον κόσμο της’’.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ και ο πρόεδρος της κ. Πλεξίδας Σωτήρης, προκειμένου ο κόσμος της ΑΕΛ να μάθει την αλήθεια είναι πλέον αναγκασμένος να σπάσει την ρήτρα εμπιστευτικότητας και να δημοσιοποιήσει το σκεπτικό της απόφασης περί μη αδειοδότησης της ΠΑΕ ΑΕΛ από το αρμόδιο δευτεροβάθμιο δικαιοδοτικό όργανο».

Πηλαδάκης: «Ο κ.Πλεξίδας εξακολουθεί να κοροϊδεύει τον κόσμο»

Ο κ.Πλεξίδας εξακολουθεί ακόμα και σήμερα να κοροϊδεύει τον κόσμο προσπαθώντας τον αποπροσανατολίσει από την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ αιτιολογία της ΜΗ αδειοδοτησης. Η ΕΠΟ δεν ανέφερε ΠΟΤΕ ότι η αιτιολογία της ΜΗ αδειοδοτησης είναι η εκκαθάριση. Δεν επιθυμούμε να ασχολούμαστε μαζί του αλλά όσο διαδίδει ανακρίβειες θα είμαστε εδώ.

«Έρχονται καυτές μέρες κ. Πηλαδάκη»

Νέα δήλωση του Βαγγέλη Πλεξίδα με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν από τον Κώστα Πηλαδάκη. Αναλυτικά η δήλωση Βαγγέλη Πλεξίδα. «Έμεινα έκπληκτος από το συγχρονισμό με τον οποίο οι κύριοι Πηλαδάκης και Παπαϊωάννου προχώρησαν σε ανακοινώσεις. Ιδιαίτερα ο κ. Πηλαδάκης για ένα θέμα που δεν τον αφορούσε άμεσα. Ίσως στα ραντεβού που έκανε με τον κ. Κούγια να ήταν και κάποιος άλλος στην παρέα.

Όσον αφορά τον κ. Παπαιωάννου, τη δήθεν αξίωσή του για καθαρό πρωτάθλημα, τη μάθαμε από το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου εναντίον του Ηρακλή. Αφού λοιπόν και ο κ. Πηλαδάκης θέλει διαφάνεια, καλώ επιτέλους την Πολιτεία και όλες τις Αρμόδιες Αρχές (Υπουργεία, Εισαγγελείς, ΣΔΟΕ, κ.λ.π) να διεξάγουν εξονυχιστική έρευνα στις εταιρείες ΓΗΠΕΔΟ ΛΑΡΙΣΑΣ Α.Ε και ΠΑΕ ΑΕΛ 1964, καθώς και στην υφιστάμενη ΠΑΕ ΑΕΛ για να δούμε ποιος θέλει τελικά την διαφάνεια.

Επίσης, ζητώ από τους Δημάρχους Λάρισας, νυν και πρώην, τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, την Γ.Γ.Α καθώς και όποιον ενεπλάκη στη παραχώρηση εκατοντάδων στρεμμάτων που μοναδικό σκοπό είχε την δημιουργία γηπέδου για την ομάδα της ΑΕΛ, να απαντήσουν πώς δημόσια γη βαφτίστηκε ιδιωτική χωρίς κανένα ανταποδοτικό όφελος για τους δημότες της Λάρισας και κατ’ επέκταση τους φιλάθλους της ΑΕΛ.

Καλώ επίσης τους ανωτέρω να διεξάγουν έρευνα για το δάνειο-μαμούθ που προοριζόταν για την κατασκευή του AEL FC ARENA και του περιβάλλοντος χώρου, καθώς και τους όρους έγκρισης και εκταμίευσης του δανείου, όπως και το αν τελικά τα χρήματα αυτά κατέληξαν στην κατασκευή του έργου. Ποτέ δεν είχα πρόθεση να βλάψω επιχειρηματικά τον κ. Πηλαδάκη. Του υπόσχομαι όμως ότι οι μέρες που θα ακολουθήσουν θα είναι ιδιαίτερα ‘’καυτές’’ για αυτόν».