Ο προπονητής, Σούλης Παπαδόπουλος, μίλησε για την ήττα της ΑΕΛ στον «τελικό με την Αναγέννηση Κάρδιτσας, τις πιθανότητες για την άνοδο και το αύριο των «βυσσινί». Η ΑΕΛ ηττήθηκε την Κυριακή στο ντέρμπι με την Αναγέννηση Καρδίτσας και ο τεχνικός των «βυσσινί» Σούλης Παπαδόπουλος μιλώντας στο gazzetta αναφέρθηκε στις λίγες ελπίδες που έχουν πλέον οι «βυσσινί» για να διεκδικήσουν την άνοδο, τα λάθη που έχουν γίνει και την επόμενη μέρα, με τα στοιχεία που πρέπει να έχει για να πετύχει το «Αλογάκι» την μεγάλη επιστροφή.

Αναλυτικά ο Σούλης Παπαδόπουλος

Την Κυριακή η ΑΕΛ έπαιξε έναν τελικό απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας στον οποίο η νίκη ήταν μονόδρομος, όμως δε τα κατάφερε. Έπειτα από το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα μπορεί να επιτύχει τον στόχο της που είναι η είσοδος της στα Play – Off;

«Θα πρέπει να κερδίσουμε τα δύο προσεχή παιχνίδια τα οποία και έχουμε με Ζάκυνθο και Ηρακλή. Για εμάς αυτή τη στιγμή προτρέχει το παιχνίδι με τη Ζάκυνθο και σε δεύτερη μοίρα αυτό με τον Ηρακλή, θα τα δώσουμε όλα και θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν»

Μπορείτε να κάνετε το δύο στα δύο και να ελπίζετε για την είσοδο σας στα Play -Off;

«Σίγουρα μπορούμε να κάνουμε το απόλυτο στις δύο τελευταίες αγωνιστικές κάτι το οποίο αποδεικνύεται και από την αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Αυτό φάνηκε και στο ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας παρά την ήττα. Από εκεί και πέρα θα πρέπει να σκοντάψουν είτε η Λαμία είτε ο Ολυμπιακός Βόλου προκειμένου να τα καταφέρουμε να μπούμε στα Play -Off, δυστυχώς δεν είναι στο χέρι μας πια».

Σε ποιους τομείς βελτιώθηκε η ομάδα από τότε που την αναλάβατε;

«Εντάξει αυτό φαίνεται τόσο από τις τελικές προσπάθειες όσο και από τα γκολ που έχουμε πετύχει. Παράλληλα είναι κάτι το οποίο έχουν παραδεχτεί και οι αντίπαλοι μας αλλά και ο κόσμος της ομάδας. Αυτό όμως για εμένα δεν λέει τίποτα πόσω μάλλον από τη στιγμή που η ομάδα δεν καταφέρει να πετύχει τον στόχο της που δεν είναι άλλος από την είσοδο της στα Play -Off»

Τι είναι αυτό το οποίο θα πρέπει να διορθωθεί τη νέα χρονιά η ΑΕΛ προκειμένου να μπορέσει να πετύχει τον στόχο της ανόδου στην Super League;

«Εάν δεν τα καταφέρει φέτος, για εμένα θα πρέπει η ΑΕΛ να κρατήσει έναν κορμό καθώς παρέχει όλα τα εχέγγυα σε κάποιον προκειμένου να δουλέψει. Θα πρέπει να μπουν από το καλοκαίρι οι βάσεις. Αρχικά θα πρέπει να γίνει η επιλογή του προπονητή ο οποίος θα οδηγήσει την ομάδα στην μεγάλη κατηγορία, ενώ παράλληλα θα πρέπει να είναι κι αυτός ο οποίος θα παίρνει πάνω του τις ευθύνες, να μην τις μεταφέρει αλλού. Παράλληλα θα πρέπει να έχει συνεργασία με την διοίκηση η οποία θα τον εμπιστευτεί, το ίδιο και ο κόσμος, αλλά και οι παίκτες»

Θα συνεχίσετε και του χρόνου στην ΑΕΛ;

«Αυτό είναι κάτι το οποίο δεν το γνωρίζω. Το συμβόλαιο μου είναι μέχρι το τέλος του Ιουνίου. Είναι μεγάλη τιμή να είσαι προπονητής στην ΑΕΛ είτε για πέντε χρόνια, είτε για πέντε παιχνίδια. Θεωρώ ότι και στα πέντε παιχνίδια έχεις τη δυνατότητα να δείξεις την δουλειά σου»