Αποχωρήσεις θα έχουμε από την ΑΕΛ στο επόμενο διάστημα, με τρεις ποδοσφαιριστές ήδη να θεωρούνται «παρελθόν».

Μετά τον προγραμματισμό της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου, με τις εισηγήσεις του Παναγιώτη Τζαναβάρα, στην… πόρτα της εξόδους βρίσκονται οι Σουάνης, Μπιλά, Μουλόπουλος και Μελισσάς.

Ο Εμανουέλ Μπιλά είναι αλήθεια ότι δεν έχει καταφέρει να αποδώσει τα αναμενόμενα μέχρι στιγμής, ενώ οι προσθήκες που έγιναν σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο καθιστούν τη θέση του υπέρ-πλήρης.

Από την άλλη, Σουάνης, Μουλόπουλος και Μελισσάς έχουν ενημερωθεί για σημαντική μείωση αποδοχών σε περίπτωση που θέλουν να συνεχίσουν στην ομάδα, μιας και δεν θεωρούνται «πρώτης γραμμής» πλέον ποδοσφαιριστές στο νέο ρόστερ και την ομάδα που χτίζει ο Τζαναβάρας.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για αποχώρηση των ποδοσφαιριστών Σουάνη και Μουλόπουλου, ωστόσο αναμένεται και η ολοκλήρωση των μεταγραφών από την πλευρά της ΠΑΕ ΑΕΛ και δε θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο από την πλευρά του ο Μελισσάς να συνεχίσει.

Μάλιστα, η Παναχαϊκή φέρεται να έχει κάνει κρούση προς τον Σουάνη και δεν αποκλείεται μέσα στα επόμενα 24-άωρα ο Έλληνας επιθετικός να καταλήξει στο Νότιο όμιλο της Football League.

Σίγουρα το επόμενο διάστημα το προσεχές Σαββατοκύριακο, θα δείξει πως θα ολοκληρωθεί τελικά το «παζλ» των μεταγραφών για την ΑΕΛ, με την οριστικοποίηση του ρόστερ για τον Παναγιώτη Τζαναβάρα.

πηγή: mustsport.gr