Στον κόμβο της Νίκαιας έχουν αρχίσει να συγκεντρώνονται από το πρωί της Πέμπτης αγρότες και κτηνοτρόφοι από τη Λάρισα και όλες τις περιοχές της Θεσσαλίας, εντείνοντας τις κινητοποιήσεις τους ενόψει του ασφαλιστικού που προωθεί η κυβέρνηση.

Τα τρακτέρ που θα κινηθούν από διαφορετικά σημεία προσυγκέντρωσης των Νομών της Θεσσαλίας υπολογίζεται από τους διοργανωτές ότι θα φθάσουν όλα στον κόμβο Νίκαιας μετά τις 2 το μεσημέρι, όταν στο σημείο θα έχουν συγκεντρωθεί εκατοντάδες οχήματα. 

Από την άλλη, δεν συνεχίζονται και σήμερα η συγκέντρωση στα Τέμπη, με τους αγρότες να καλούν σε ραντεβού στην κοιλάδα πάλι το Σάββατο στις 12 το μεσημέρι εκπροσώπους των λοιπών μπλόκων που έχουν στηθεί ή θα στηθούν μέσα στις επόμενες μέρες σε κομβικά σημεία του εθνικού δικτύου, προκειμένου να συντονίσουν τις ενέργειες τους. Μέχρι τότε τα Τέμπη θα παραμείνουν ανοιχτά, αλλά όπως δηλώνουν με έμφαση οι αγρότες αναμένουν πρωτοβουλίες από τον ίδιο τον πρωθυπουργό και από Δευτέρα, ανάλογα με τις εξελίξεις, θα σταθμίσουν και τη στάση τους.