Πραγματοποιήθηκε, την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024 στο Αρχοντικό Καράσσου, η 4η συνάντηση των φορέων του Δήμου Τυρνάβου με το στόχο τον προγραμματισμό των πρώτων δράσεων του Δικτύου πρόληψης και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας.

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων Π.Ε. Λάρισας - ΟΚΑΝΑ με την συνεργασία του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Τυρνάβου θέτουν τις βάσεις για την ανάπτυξη ενός δικτύου συνεργασίας και δημιουργικής ανταλλαγής ιδεών με σκοπό την διοργάνωση δράσεων για την προαγωγή της ψυχοκοινωνικής υγείας.

Στην 4η συνάντηση όλοι οι συμμετέχοντες φορείς συμφώνησαν πάνω στις θεματικές ενότητες που επιθυμούν να καλύψουν με τις δράσεις τους, συναποφασίζοντας τον σχεδιασμό αυτών και προτείνοντας ένα χρονοδιάγραμμα υλοποίησης τους.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες συλλόγους και φορείς για την παρουσία τους, την ενεργή συμμετοχή τους στο διάλογο, τις ιδέες τους καθώς και τη δέσμευση τους για την υλοποίηση των δράσεων.

Για πληροφορίες αναφορικά με τις δράσεις του Κέντρου Κοινότητας, τηλ: 2492350315, email: kentrokoinotitasdt@gmail.com και Κέντρο Κοινότητας Παράρτημα Ρομά, τηλ: 2492022609 email: kentrokoinotitasromadt@gmail.com καθημερινά ώρες υποδοχής κοινού 08:00-14:00.

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Τυρνάβου με παράρτημα Ρομα εντάσσεται στο Πρόγραμμα «Θεσσαλία 2021-2027» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.