Τη στήριξή τους στο πρόσωπο του υποψήφιου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη παρέχουν τέσσερα στελέχη του τοπικού κόμματος.

Πρόκειται για τους Παναγιώτη Καλογιάννη - μέλος Ν.Ε Λάρισας, Θωμά Καραγεώργο - μέλος Ν.Ε Λάρισας, Βασίλειο Τσιούτρα - μέλος Γραμματείας Ν.Ε Λάρισας και Γεώργιο Σφήκα - μέλος Γραμματείας Ν.Ε Λάρισας. 

Στο σχετικό κείμενο αναφέρονται τα εξής: 

"Το πρόσφατο αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία έρχεται ως συνέχεια στο σκληρό αλλά και διδακτικό μήνυμα που έστειλε στην κάλπη ο Ελληνικός λαός στις πρόσφατες εκλογές.

Ένα διαυγές μήνυμα πως αν θέλουμε να παραμείνουμε ως ο κύριος εκφραστής της λαϊκής βούλησης, θα πρέπει να προχωρήσουμε με ριζικές αλλαγές.

Ο μέσος πολίτης στάθμισε τα πράγματα και απέναντι σε μία άγρια νεοφιλελεύθερη και ανάλγητη δεξιά κυβέρνηση, έσπευσε να ψηφίσει με κριτήριο ένα νέο πρόσωπο που θα καταφέρει να ανασυντάξει τον χώρο της κεντροαριστεράς και να κάνει το αφήγημά της ξανά σύνθημα που θα απηχεί στην κοινωνική πλειοψηφία.

Με τις παραπάνω σκέψεις, πιστεύουμε βιώνουμε ιστορικές στιγμές για τον ΣΥΡΙΖΑ και τη χώρα, σε μία προσπάθεια ανασυγκρότησης που δεν περισσεύει κανείς. Και σ’ αυτές τις στιγμές ο Στέφανος Κασσελάκης δείχνει πως μπορεί να πετύχει εκείνο που μέχρι πρότινος φαινόταν ακατόρθωτο: Να πείσει την κοινωνία πως ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να αλλάξει, να σπάσει κάθε περιχαράκωση, να διαλύσει κάθε κλειστή κάστα και να μετεξελιχθεί σε ένα κίνημα προόδου και ευημερίας για τον τόπο."