Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τυρνάβου σας προσκαλεί σε μία ξεχωριστή βραδιά Όπερας και Οπερέτας το Σάββατο, 5 Μαΐου 2018 και ώρα 20:30 στο Δημοτικό Θέατρο Τυρνάβου.

Η εκδήλωση αποτελείται από 2 μέρη. Στο πρώτο μέρος 40 χορωδοί, 17 μουσικοί και 4 σολίστ θα μας ταξιδέψουν στον υπέροχο κόσμο της όπερας. Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό θα αλλάξει και οι συντελεστές  ενδεδυμένοι αναλόγως θα μας μεταφέρουν στην εποχή του μεσοπολέμου, περίοδος κατά την οποία άνθισε η Ελληνική Οπερέτα με κύριους εκφραστές της τον Θεόφραστο Σακελλαρίδη και τον Νίκο Χατζηαποστόλου. Ιδιαίτερο χρώμα στην εκδήλωση αναμένεται να δώσουν 4 χορευτές του Γυμναστηρίου Αρμονία οι οποίοι θα εμπλουτίσουν χορευτικά με ιδιαίτερο τρόπο τις υπέροχες μελωδίες όπερας και οπερέτας που θα ακουστούν.
Η προπώληση εισιτηρίων συνεχίζεται από το κατάστημα «οΝειρΟδώΡΑ» στον Τύρναβο (έναντι ΚΑΠΗ). Τιμή εισιτηρίου € 8. Για πληροφορίες, τηλέφωνο 6934634268.
Συμμετέχουν:
-          Χορωδία Πολιτιστικού  Συλλόγου Τυρνάβου
-          Ορχήστρα Νέων Σύγχρονου Ωδείου Λάρισας
-          Χορευτές Σχολής Χορού Γυμναστηρίου « Αρμονία» (Τύρναβος)
Σολίστ (Αλφαβητικά): Γεωργίου Φανή (Μεσόφωνος), Γράμψας Γιάννης (Βαθύφωνος), Δαλακούρα Ιωάννα (Υψίφωνος) και Τσέτσιλας Αστέριος (Τενόρος)
Σολίστ Πολιτιστικού Συλλόγου (Αλφαβητικά): Αμάρι Νόρα, Γαλάρα Ξανθή και Μπεκίρης Αλέξης
Χορευτές (αλφαβητικά): Κάμπο Κων/νος, Μουτόγιαννος Θωμάς, Μπατζαλέξη Νικολέτα και Σουλτούκη Βασιλική
Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Νίκος Ευθυμιάδης
Με την ευγενική συνεργασία του κ. Δημήτρη Ζώη.