Ο Δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ψύρρα Αναστάσιο και τους Αντιδημάρχους κ.κ. Κουτσοδήμο Γεώργιο και Τσιόπα Χρήστο, επισκέφθηκε τον Αγροτικό Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Τυρνάβου, όπου είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Συνεταιρισμού κ. Τσιτσιρίγγο Χρήστο με την παρουσία του Διευθυντή κ. Σίκαλου Ευάγγελου και της Αν. Διευθύντριας κ. Παναγιώτου Αναστασίας.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που έχουν σχέση με την πορεία του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού, που αποτελεί τον βασικότερο υποστηρικτή της αμπελοκαλλιέργειας του Δήμου Τυρνάβου και κύριο θέμα ήταν η αναμπέλωση του 2018 και τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν.
Ο Δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης επισκέφθηκε τους χώρους παραγωγής και είχε επαφές με τους εργαζόμενους του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού. Ο Δήμαρχος τόνισε ότι το ενδιαφέρον της Δημοτικής Αρχής και του ιδίου προσωπικά είναι συνεχές και αυτό το έχει αποδείξει έμπρακτα όλο το προηγούμενο διάστημα. Ο στόχος μας είναι να λύσουμε τα όποια προβλήματα και εκκρεμότητες έχουν παρουσιασθεί, προς όφελος της αμπελοκαλλιέργειας στον Δήμο Τυρνάβου.