Η αγάπη για προσφορά σε αίμα "αγκάλιασε" με όλο της το είναι....το Πολιτιστικό Κέντρο Φαλάνης, όπου πραγματοποιήθηκε η τακτική αιμοδοσία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Φαλάνης.

Στο σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρονται τα εξής:

Την Κυριακή οι καρδιές χτύπησαν δυνατά...από τις 110 μονάδες αίματος που συγκεντρώθηκαν, μέσα από τους αιμοδότες που ύψωσαν το μεγαλείο της ψυχής τους, δίνοντας ζωή....από τη ζωή τους!

"Οι αξίες, η ανθρωπιά, και η ευαισθησία κυλούν στο αίμα των εθελοντών μας, που χωρίς κανένα αντάλλαγμα, ακόμη και σε εποχές που καραδοκεί ο κορωνοιός,  χαρίζουν στο συνάνθρωπο ένα ανεκτίμητο δώρο.... γεμίζουν την ύπαρξή τους, μέσα από την προσφορά τους στον διπλανό τους που έχει ανάγκη, αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση....

Ένα ευχαριστώ είναι λίγο για την τεράστια....μετάγγιση καρδιάς στον άνθρωπο!" επισήμανε η Πρόεδρος του Συλλόγου Ειρήνη Μάνη και το Διοικητικό Συμβούλιο , που έδωσαν δυναμικό παρών και σε αυτή την αιμοδοσία, που αποτελεί πια θεσμό που κορυφώνεται κάθε χρόνο που περνά, μέσα και από παλιά και νέα μέλη που...αγκαλιάζουν το Σύλλογο.

Όλοι τους ευχαρίστησαν θερμά τους διακεκριμένους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του τμήματος αιμοδοσίας του Γενικού νοσοκομείου Λάρισας, που με υψηλό αίσθημα ευθύνης και σεβασμό τίμησαν το λειτούργημά τους, ολοκληρώνοντας με επιτυχία την αιμοδοσία του Συλλόγου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς είπαν και στους συνοδοιπόρους τους, την ομάδα του Ερυθρού Σταυρού του παραρτήματος Λάρισας για την εμβληματική προσφορά τους στην ιερή πράξη της αιμοδοσίας.

Για τη μεγάλη... αγκαλιά που δίνουν στο Σύλλογο και τις δράσεις του, ευχαρίστησαν και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Π.Ο.Σ.Ε.Α που προσέφερε υγειονομικό υλικό στους αιμοδότες, αλλά και του Γιώργο Δριστέλλα και Σωτήρη Παραφέστα για την προσφορά Catering καθ'όλη τη διάρκεια της αιμοδοσίας.

Την αντιδήμαρχο κ. Ρίτα Απρίλη για την επίσκεψή της και την εμψύχωσή της στους αιμοδότες. Τον Πρόεδρο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών "Ελπίδα" του Αμπελώνα Γιάννη Γιαννόπουλο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου που που στήριξαν με θέρμη μέσα από την παρουσία τους, την αιμοδοσία και τις αξίες της....

Τον τοπικό δημοτικό Σύμβουλο Δημήτρη Δούμο και τους Προέδρους των ποδοσφαιρικών ομάδων Φαλανιακού και Σμόλικα που έδωσαν αίμα, στέλνοντας μηνύματα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς. Το Σωματείο "SAVE M.O.R.A.S" που μέσα από την εμπεριστατωμένη με στοιχεία ενημέρωση για τη δωρεά μυελού των οστών, κέρδισε πολλούς αιμοδότες που αποφάσισαν να γίνουν και δότες."