Στις εκδηλώσεις για την επέτειο της Εθνικής Γιορτής της 25ης Μαρτίου στον Τύρναβο έδωσε το παρών ο βουλευτής Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων Γιώργος Κατσιαντώνης.

Κατέθεσε με υπερηφάνεια και τιμή στεφάνι στο Μνημείο των Πεσόντων Αγωνιστών και στη συνέχεια παρακολούθησε τη μαθητική παρέλαση.

Το μήνυμα του Γιώργου Κατσιαντώνη για τη σημερινή διπλή γιορτή των Ελλήνων είναι το εξής:

Οι αγωνιστές της Επανάστασης του 1821 παρέδωσαν σε εμάς δίνοντας το αίμα τους μια βαριά ιστορική παρακαταθήκη, ένα αιώνιο συμβόλαιο για τις νέες γενιές, ότι η ελευθερία επιβάλλει ενότητα, αδερφοσύνη, ομοψυχία, διαρκή αγώνα...συλλογικό όραμα...για να βλέπουμε τη σημαία μας να κυματίζει πάντα ψηλά....

Τα λόγια του στρατηγού Γιάννη Μακρυγιάννη πρέπει να "ηχούν" δυνατά κάθε μέρα στο μυαλό μας...στην καρδιά μας...."Χωρίς αρετή και πόνο εις την πατρίδα και πίστη εις την θρησκεία...έθνη δεν υπάρχουν....Τούτη την πατρίδα την έχομεν όλοι μαζί, και σοφοί και αμαθείς και πλούσιοι και φτωχοί, και πολιτικοί και στρατιωτικοί...Το λοιπόν δουλέψαμε όλοι μαζί, να τη φυλάμε και όλοι μαζί...και να μη λέγη ούτε ο δυνατός "εγώ", ούτε ο αδύνατος.Ξέρετε πότε να λέγη Ο καθείς "εγώ"; Όταν αγωνιστή μόνος του και φκειάση ή χαλάση να λέγη εγώ...Όταν όμως αγωνίζονται πολλοί τότε να λέμε "εμείς"...

Οφείλουμε λοιπόν να μη λησμονήσουμε τις κατακτήσεις των προγόνων μας...Να εμπιστευτούμε τη δύναμη μας...Και να αγωνιστούμε για την πατρίδα μας...Να ορθώσουμε τις αξίες μας ψηλά...Να πιστέψουμε στη Δημοκρατία μας...και να αγωνιστούμε για ένα μέλλον φωτεινό...Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε για την Ελλάδα μας...το καμάρι μας...!!!

Χρόνια πολλά Έλληνες!!!!