Παρουσίαση χρήσης απινιδωτή πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Πολυδύναμου Αθλητικού Κέντρου Τυρνάβου από στελέχη του ΕΚΑΒ Λάρισας. Η παρουσίαση έγινε στο πλαίσιο εκδήλωσης για τη λήξη των προγραμμάτων κολύμβησης 2017 της ΚΕΔΗΤ.
Ο απινιδωτής είναι ο πρώτος που προμηθεύτηκε ο Δήμος Τυρνάβου και τον διέθεσε στο Πολυδύναμο Αθλητικό Κέντρο, όπου στις δύο πισίνες κατά τους καλοκαιρινούς μήνες υπήρχε μεγάλη επισκεψιμότητα ενώ πραγματοποιούνταν και τμήματα εκμάθησης κολύμβησης.
Η παρουσίαση ήταν άκρως επαγγελματική, όπως δήλωσε ο Αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Τσιόπας, ο οποίος δεσμεύτηκε πως σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ θα επαναληφθεί και για το προσωπικό του Δήμου Τυρνάβου και του Αστυνομικού Τμήματος.
Ο απινιδωτής μετά τη λήξη των μαθημάτων κολύμβησης θα βρίσκεται στο Δημοτικό Κατάστημα Τυρνάβου με σκοπό να χρησιμοποιηθεί εάν και εφόσον παραστεί ανάγκη.
Να σημειωθεί ότι παράλληλα με την παρουσίαση χρήσης απινιδωτή έγινε και επίδειξη ΚΑΡΠΑ από τα στελέχη του ΕΚΑΒ που έδωσαν τις κατάλληλες οδηγίες και πληροφορίες στο κοινό που παρευρέθηκε.