Το ΕΠΑΛ Τυρνάβου και ο Τομέας Γεωπονίας, παρουσίασαν το Σχέδιο Δράσης: «Αειφορική ανάπλαση του αύλειου χώρου του 1ου ΕΠΑΛ Τυρνάβου», στο πλαίσιο του προγράμματος: «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ», το οποίο υλοποιήθηκε σε συνεργασία με το Ίδρυμα ΝΟΗΣΙΣ – Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας κι εντάσσεται στο πλαίσιο των Επιχειρησιακών Προγραμμάτων Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευσης και Δια Βίου Μάθησης, ενώ χρηματοδοτείται από πόρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης «ΕΣΠΑ 2014-2020».

Την παρουσίαση παρακολούθησαν και οι 3 τάξεις του σχολείου, εκ περιτροπής, καθώς και όλοι οι καθηγητές, γενικής εκπαίδευσης και ειδικοτήτων, ενώ παρών ήταν και ο κ. Λιάπης Ευθύμιος, συντονιστής εκπαιδευτικού έργου, κλάδου Γεωπονίας, Διατροφής και Περιβάλλοντος, ο οποίος απηύθυνε κι ένα σύντομο χαιρετισμό.

Την εκδήλωση χαιρέτησε στην αρχή η διευθύντρια του σχολείου, Νούλα Ελένη, στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση κι ερωτήσεις και στο τέλος υπήρξε και μπουφές με εδέσματα για τους παρευρισκόμενους, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι η παρουσίαση έγινε από μαθητές του σχολείου και τη συντονίστρια του προγράμματος, Γκανάτσιου Βιβή.