Συνεχίζονται οι καρναβαλικές εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Τυρνάβου σε συνεργασία με την περιφέρεια Θεσσαλίας και την Κ.Ε.ΔΗ.Τ.
Το πρόγραμμα τις επόμενες ημέρες περιλαμβάνει:

Πέμπτη 27.02.2020

-    Μπαρμπαριά στη Ροδιά, 6:00μμ
-    Φωτίζουμε με φαναράκια τον ουρανό του Τυρνάβου.Μαζί μας, η παιδική χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυρνάβου και η ορχήστρα jazz της Φιλαρμονικής Δ. Τυρνάβου, στηνκεντρική πλατεία Τυρνάβου στις 7:00μμ. Ακολουθεί μπλουζ – ροκ μουσική με την μπάντα High Speed Band.

Παρασκευή 28.02.2020

-    Ο Δήμος Τυρνάβου παρουσιάζει το μοναδικό Τόνι Σφήνο και την ομάδα του σε μία συναυλία με απεριόριστο κέφι και πολύ χορό. Κεντρική Πλατεία Τυρνάβου στις 8:00μμ.
-    Μπαρμπαριά στην πλατεία Αργυροπουλίου, στις 7:00μμ.
-    Μπαρμπαριά στο Δαμάσι, στις 7:00μμ.

Σάββατο 29.02.2020

-    Αποκριάτικη διαδραστική εκδήλωση με ξυλοπόδαρο και μασκότ αγαπημένων παιδικών ηρώων, Κεντρική Πλατεία Τυρνάβου στις 11:00πμ.
-    Μοντέρνος χορός στην Κεντρική πλατεία Τυρνάβου, 6.00μμ. Απονομή βραβείων του Διαγωνισμού Ζωγραφικής από το βιβλιοπωλείο ΙΔΕΕΣ του κ. Τάσου Ψύρρα.
-    Ελάτε να αναδείξουμε και να βραβεύσουμε την misslady στα καλλιστεία των Ζουλού. Άφθονο γέλιο στην Κεντρική Πλατεία Τυρνάβου στις 9:00μμ.

Κυριακή 01.03.2020

-    Νότες και μελωδίες από τη Φιλαρμονική Μακρύγιαλου και τη Φιλαρμονική Δήμου Τυρνάβου στους κεντρικούς δρόμους της πόλης του Τυρνάβου στις 13:00΄.
-    Η Μεγάλη Παρέλαση στις 6.30μμ.
-    Το Κάψιμο του βασιλιά Καρνάβαλου στην Κεντρική Πλατεία συνοδεύεται από χιλιάδες πυροτεχνήματα που θα φωτίσουν τον Τυρναβίτικο ουρανό σε ένα φαντασμαγορικό θέαμα
-    Τα χάλκινα της Φλώρινας των αδελφών Βαλκάνημας διασκεδάζουν στην πλατεία της πόλης μέχρι το πρωί!

Καθαρά Δευτέρα 02.03.2020

-    Το παραδοσιακό έθιμο του Μπουρανί αναβιώνει στον Προφήτη Ηλία με το Σύλλογο Γαϊτανάκι Μπουρανί και το χορευτικό τμήμα του Μορφωτικού Συλλόγου Τυρνάβου, 11:00πμ. Και από το μεσημέρι και μετά το Γαϊτανάκι Μπουρανί συνεχίζει στην πλατεία Αγοράς με δρώμενα και πειράγματα της ημέρας.
-    Τυρναβίτικα έθιμα και το δρώμενο του Μπουρανί στην Κεντρική πλατεία Τυρνάβου από τον Πολιτιστικό Σύλλογο,11:00πμ.
-    Κούλουμα, χοροί και τραγούδια στην Κεντρική πλατεία Αμπελώνα.
-    Παραδοσιακά Κούλουμα – Γαϊτανάκι, χοροί και τραγούδια σε όλα τα τοπικά διαμερίσματα του Δήμου Τυρνάβου.