Πραγματοποιήθηκαν οι καλοκαιρινές γιορτές για την λήξη του σχολικού έτους 2018-2019 από όλους τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Τυρνάβου μέσα στον μήνα Ιούνιο.

Οι λιλιπούτειοι μαθητές και στους επτά παιδικούς σταθμούς, στις αυλές ή στις αίθουσες των σταθμών με το δικό τους μοναδικό τρόπο και την εξαιρετική καθοδήγηση από τις δασκάλες τους, παρουσίασαν θαυμάσιες παραστάσεις.

Ο κάθε παιδικός σταθμός παρουσίασε διαφορετικό θέμα και τα παιδιά με ρυθμικές κινήσεις, ποιηματάκια και δρώμενα μετέφεραν τους θεατές σε διαφορετικούς κόσμους.

Μετέφεραν επί σκηνής οικολογικά μηνύματα για το δάσος και τη θάλασσα, έγιναν ηθοποιοί του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, συμμετείχαν σε ένα καλοκαιρινό φρουτοπανηγύρι, έπαιξαν και χόρεψαν με τα χρώματα του ουράνιου τόξου, έγιναν οι μικροί ρεμπέτες, μάς ταξίδεψαν ως ναύτες, καπετάνιοι και δύτες, έκαναν αγώνες δρόμου ως κοντορεβυθούληδες και γίγαντες, χάρηκαν το καλοκαίρι με εκδρομές, κολύμπι στη θάλασσα, χορό, παγωτά και παρακολούθησαν παραδοσιακή παράσταση Καραγκιόζη.

Γονείς, συγγενείς και φίλοι καμάρωσαν τα παιδιά τους στις όμορφες γιορτές. Οι σύλλογοι γονέων μοίρασαν δώρα στα παιδιά και κεράσματα σε όλους.