Σε δήλωση του δημάρχου Τυρνάβου Γιάννη Κόκουρα αναφέρονται τα εξής:

"Ως Δήμος Τυρνάβου θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους συνδημότες μας και δη τους κατοίκους του Αργυροπουλίου σχετικά με το ατυχές συμβάν της σάρωσης πομώνας ύδρευσης Αργυροπουλίου, γεγονός το οποίο συνέβη την Παρασκευή το βράδυ.

Ο Δήμος Τυρνάβου και η ΔΕΥΑΤ από την Παρασκευή το βράδυ καταβάλλουν ασταμάτητες προσπάθειες για την αποκατάσταση της ζημίας η οποία κρίνεται άκρως σοβαρή.

Σε κάθε περίπτωση στο πλαίσιο της άμεσης ανακούφισης των συνδημοτών μας ήδη από την Κυριακή και ώρα 8.00 μ.μ. κατέστη εφικτό να υπάρχει νερό για λόγους υγιεινής (όχι πόσιμο) μέσω τρίτων γεωτρήσεων στις οποίες φυσικά έγινε η απαραίτητη δειγματοληψία από τη ΔΕΥΑΛ και αναμένονται τα επίσημα αποτελέσματα.

Παράλληλα, ο Δήμος Τυρνάβου από την πρώτη στιγμή διένειμε πόσιμο εμφιαλωμένο νερό στην Κοινότητα Αργυροπουλίου. Επιπλέον, μοιράστηκαν κατ’ οίκον  ποσότητες νερού στους ανήμπορους να προσέλθουν στην κοινότητα συνδημότες.

Καθίσταται απολύτως σαφές πως ο Δήμος θα συνεχίζει να διανέμει πόσιμο νερό στους συνδημότες μας για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί.

Τέλος, σύσσωμες οι υπηρεσίες του Δήμου Τυρνάβου και η ΔΕΥΑΤ θα συνεχίσουν να εργάζονται άοκνα για την αποκατάσταση αυτής της ζημίας έως ότου υπάρξει πλήρης και οριστική αποκατάσταση της ζημίας.

Ζητούμε την υπομονή και κατανόηση των συνδημοτών μας."