Αποφασίστηκε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τυρνάβου η έγκριση υπογραφής προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Τυρνάβου και της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την υλοποίηση του έργου «Πλήρης Ανακατασκευή χλοοτάπητα Γηπέδου Δαμασίου», ενδεικτικού προϋπολογισμού 70.000 ευρώ.
Οι εργασίες περιλαμβάνουν αποξήλωση του υπάρχοντος χλοοτάπητα μετά του εδαφικού υποστρώματος σε συνολικό βάθος 10εκ, επίστρωση νέου υποστρώματος, κατασκευή νέου συστήματος άρδευσης και αποστράγγισης και τέλος εγκατάσταση νέου φυσικού χλοοτάπητα.
Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης υπογράμμισε την ύπαρξη στενής συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Τυρνάβου και τόνισε ότι η αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων και συγκεκριμένα του γηπέδου Δαμασίου σε συνδυασμό με την επέκταση του γηπέδου, που ήδη υλοποιείται από το Δήμο Τυρνάβου, και τα άλλα έργα στην ευρύτερη περιοχή αναφορικά με την κάλυψη του αύλακα και την απορροή των ομβρίων θα δημιουργήσουν ένα νέο αναβαθμισμένο περιβάλλον δημιουργώντας νέα κίνητρα για άθληση και τελικά προς όφελος της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας της Τ.Κ. Δαμασίου