Έργα αξίας 10.000.000 ευρώ εξασφάλισε ο Δήμαρχος Τυρνάβου, Ιωάννης Κόκουρας, από τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκο.

Οπως σημειώνεται σε σχετικό δελτίο Τύπου "ο υπουργός ανακοίνωσε, έπειτα από συνάντηση στο Δημαρχείο Τυρνάβου, ο Δήμος Τυρνάβου θα λάβει ένα ποσό που θα ξεπεράσει τα 10.000.000 ευρώ, ποσό το οποίο προορίζεται για σημαντικά έργα στον Τύρναβο και σε όλο τον Δήμο.

Συγκεκριμένα, συζητήθηκαν τα έργα που πρόκειται να δημοπρατήσει άμεσα η ΔΕΥΑΤ σχετικά με την αντικατάσταση των σωλήνων αμιάντου του δικτύου ύδρευσης, τα αντιπλημμυρικά έργα σε όλο το Δήμο, η πλήρης ανακατασκευή του βιολογικού καθαρισμού Τυρνάβου, η εγκατάσταση φωτοβολταϊκού πάρκου και φυσικά τα έργα αγροτικής οδοποιίας.

Παράλληλα, ο κ. Υπουργός εκδήλωσε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το ζήτημα του Κολυμβητηρίου.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος κ. Ιωάννης Κόκουρας ανέφερε: "Χαιρετίζουμε τις δηλώσεις του Υπουργού Εσωτερικών και δηλώνουμε πανέτοιμοι να προτείνουμε δράσεις και λύσεις για την άμεση προώθηση των επικείμενων έργων.

Έργα που θα αλλάξουν ριζικά και προς το καλύτερο την καθημερινότητα των συμπολιτών μας και θα μας καταστήσουν έναν σύγχρονο Δήμο."