Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε χθες στο Δημαρχείο Τυρνάβου με αντικείμενο τα κρούσματα βιαιοπραγιών που σημειώθηκαν το τελευταίο διάστημα στο Κέντρο Υγείας Τυρνάβου.
Στη σύσκεψη, όπως σημειώνεται στο σχετικό δελτίο Τύπου, παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Τυρνάβου κ. Παναγιώτης Σαρχώσης, ο Δ/της της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας & Στ. Ελλάδας κ. Νέστορας Αντωνίου, ο Δ/της Α.Τ. Τυρνάβου κ. Μαργαρίτης Κωσταρέλος, η Δ/ντρια του Κ.Υ. Τυρνάβου κ. Αναστασία Νικητίδου, ο Αντ/χος κ. Χρήστος Τσιόπας, οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Εργαζομένων Κέντρων Υγείας κκ Δημήτρης Γουναράς, Γεώργιος Μπρισίμης, Βασίλειος Κόντης, ο κ. Αντώνιος Βαλιώτης και από τον οικισμό ΡΟΜΑ Τυρνάβου ο κ. Βασίλης Τσακίρης.
Μετά από γόνιμο διάλογο και συζήτηση μεταξύ των παρευρισκομένων προκρίθηκε σε αυτή τη χρονική περίοδο η θωράκιση της εισόδου του ΣΑΒ και η ανάπτυξη συστήματος ασφαλείας. Αξίζει να σημειωθεί η θετικότατη ανταπόκριση του Διοικητήτη του Α.Τ. Τυρνάβου κ. Κωσταρέλου για ακόμη μεγαλύτερη παρουσία των δυνάμεων του τμήματος στο χώρο του Κέντρου Υγείας. Σημειωτέον ότι είναι σε εξέλιξη η διαγωνιστική διαδικασία για την ανάδειξη αναδόχου φύλαξης από την πλευρά της 5ης ΥΠΕ.

Φυσικά σε μελλοντικό χρόνο θα υπάρχουν και άλλες δυνατότητες για εξεύρεση και άλλων λύσεων, όπως δήλωσε ο κ. Αντωνίου.
Τέλος ο Δήμαρχος Τυρνάβου κ. Σαρχώσης επεσήμανε ότι η δημιουργία του Κέντρου Κοινότητας Παράρτημα ΡΟΜΑ Τυρνάβου θα δώσει τη δυνατότητα για καλύτερη διαχείριση τέτοιων φαινομένων μέσω της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών.